-
جوملا 3 متفاوت با دیگر نسخه های جوملا
سلام من جوملا 1.5 رو نصب کردم و بعدش جوملا 2.5 رو نصب کردم همیشه گیج میشدم اخرش میرفتم سر وردپرس یا دیتالایف انجین ولی همیشه میدونستم جوملا خیلی پیشرفته تر هستش حالا شانسی رفتم جوملا 3 رو از سایت شما دان کردم دیدم به کلی عوض شده و برای ما خیلی اسون تر شده واقعا خوشحال شدم یکی از بچه ها میگفت نسخه 3.5 هم اومده میشه بگین چرا نذاشتین فرق این نسخه 3 با 3.5 تو چیه ایا نسخه 3.5 هم مثل نسخه 3 اسون هستش؟ من این نسخه 3 که دان کردم نوشته بود stabl این کلمه یعنی چی؟ بعد این که من همیشه تو نصب قالب تو جوملا 2.5 و 1.5 مشکل داشتم امیدوارم تو این نسخه بهتر شده باشه.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-16-2013 01:56 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
imaniy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام من جوملا 1.5 رو نصب کردم و بعدش جوملا 2.5 رو نصب کردم همیشه گیج میشدم اخرش میرفتم سر وردپرس یا دیتالایف انجین ولی همیشه میدونستم جوملا خیلی پیشرفته تر هستش حالا شانسی رفتم جوملا 3 رو از سایت شما دان کردم دیدم به کلی عوض شده و برای ما خیلی اسون تر شده واقعا خوشحال شدم یکی از بچه ها میگفت نسخه 3.5 هم اومده میشه بگین چرا نذاشتین فرق این نسخه 3 با 3.5 تو چیه ایا نسخه 3.5 هم مثل نسخه 3 اسون هستش؟ من این نسخه 3 که دان کردم نوشته بود stabl این کلمه یعنی چی؟ بعد این که من همیشه تو نصب قالب تو جوملا 2.5 و 1.5 مشکل داشتم امیدوارم تو این نسخه بهتر شده باشه.

سلام
من دارم از نسخه 3.0.3 استفاده می کنم. فکر نکنم تفاوتی از لحاظ کارکرد و شکل ظاهری داشته باشند.
نسخه 3.5 هم هنوز جایی ندیده ام فقط نسخه 3.1 دیده ام که بصورت آزمایشی موجود می باشد و هنوز نهایی نشده است.
در مورد نسخه stable هم منظور این است که این نسخه پایدار و نهایی شده است و در مرحله آزمایش قرار ندارد و شما می توانید با خیال راحت از آن نسخه استفاده کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)