-
ویرایش یک قالب
با سلام خدمت دوستان و سروران گرامی
حدود یک سال هست که هر مشکلی که توی طراحی با جوملا بر میخورم به وب سایت شما مراجعه میکنم و خیلی زود جواب خودم رو در سرچ میگیرم که از این بابت باید بهتون بعنوان یکی از بهترین وب سایتهایی که در زمینه جوملا هست تبریک ، خسته نباشید و یک خدا قوت بگویم
خوب بنده یک سری مشکلات با جوملا داشتم که البته پس از سرچ به نتیجه نرسیدم که میخواستم از اساتید خواهش کنم اگر چنانچه بصورت رایگان داکیومنت یا آموزشی هست که کامل یاد بدهد به من معرفی کنن در غیر این صورت با پرداخت هزینه سفارش من انجام بشود
1- من یک پخش کننده ویدئو میخواستم با این امکان که هر ویدئویی که در سایت قرار بگیرد قبل از اجرای آن ویدئو تیزر تبلیغاتی من اجرا شود و خود به خود فایل مربوطه اجرا شود
2- من میخواستم یک ماژول یا کامپوننت داشته باشم که کاربرانم در فیلدی آدرس ایمیل خود را وارد کنند روبروی آن فیلد یک منوی کشویی یا تیک خور باشد که بازدید کننده انتخاب کند که در خبر نامه فقط از کدوم بخش ها مطلب برایش ارسال شود و این سیستم خبرنامه بصورت روزانه و هفتگی ایمیل برای مخاتب من ارسال کند
3- من روی یک قالب کار میکنم بنام
اس جی نیوز که ساخت شرکت اسمارت ادانس هست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میخواستم قدری روی پوزیشن هایش کار کنم قدری ساختارش رو تغییر بدهم اون جوری که خودم میخواهم کاستمایزش کنم
میخواستم از دوستان حاضر برای بنده یک براورد قیمت و هزینه کنید
اگر لازم هست لینک دمویی که من تا بحال طراحی کردم رو براتون بفرستم
و مدت زمان رو هم بهم
با تشکر از شما
منتظر هستم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-18-2013 12:22 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)