-
مشکل در تمپلیت جوملا و Virtue Mart
سلام دوستان.
من چند روزه که دارم سعی می کنم Virtue Mart رو روی جوملا 2.5 نصب کنم و استفاده کنم و کلاً به مشکل خوردم و کاملاً گیج شدم.
تا جایی که من فهمیدم Virtue Mart یک کامپوننت فروشگاهیه که با کامپوننت خالی امکان نمایش محصولات وجود نداره، و نیازمند یک ماژول واسه نمایش محصولات در سایت جوملایی هستیم (درسته؟؟!)
من هم زمانی که هر کدوم از ماژول های productsو category و shopping cart و ... رو که مخصوص VirtueMart هست فعال می کنم واسه یه صفحه خاص که تست بگیرم، اون صفحه دیگه لود نمی شه تا دوباره ماژول رو غیر فعال کنم.
به خدا گیج شدم و مغزم هنگ کرده انقدر که دنبال راه حلش گشتم.
اگه کسی حرفه ای بلده لطفاً کمک کنه، یا با شماره 9195318040 تماس بگیرین . در ضمن اگه کسی تجاری این کار رو انجام می ده هم ممنون میشم راهنمایی کنه. مشکل هزینه نداریم، مشکل زمان خیلی داریم !
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-18-2013 12:19 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
دوست عزیز شما اشتباه می کنید. برای نمایش محصولات در کامپوننت ویرتومارت نیازی به ماژول خاصی ندارید. اگرچه با ماژول های مختلفی که برای این کامپوننت وجود دارند می توانید نحوه نمایش محصولات را بسیار جذابتر کنید، اما برای نمایش معمولی نیازی به ماژول ندارید.
-
-

نوشته اصلی توسط
خوانساری
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
دوست عزیز شما اشتباه می کنید. برای نمایش محصولات در کامپوننت ویرتومارت نیازی به ماژول خاصی ندارید. اگرچه با ماژول های مختلفی که برای این کامپوننت وجود دارند می توانید نحوه نمایش محصولات را بسیار جذابتر کنید، اما برای نمایش معمولی نیازی به ماژول ندارید.
خوب بدون ماژول خاصی چطوری باید ببینم این محصولات رو ؟ یه جا فقط دیدم آدرس فروشگاه تعریف میشه ، /shop گذاشتم که اونم باز نمی شه.
در ضمن تعدادی ماژول نصب هستن، اما کار نمی کنن.
-
-
دوست عزیز شما چرا با سیستم های دیگه که مخصوص این کار هستن طراحی نمی کنید؟؟ سیستم هایی مثل پرستا شاپ , اپن کارت , توماتو کارت و ... که همگی رایگان هم هستند.
ولی اگه اسرار دارید حتما با جوملا و ویرچومارت کار کنید میتونید 6 ام فروردین باهام تماس بگیرید کمکتون کنم. (البته اگه تا اون روز کسی نباشه که راهنماییتون کنه که ایشالا پیدا میشه)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-

نوشته اصلی توسط
ali.masoudkhah
دوست عزیز شما چرا با سیستم های دیگه که مخصوص این کار هستن طراحی نمی کنید؟؟ سیستم هایی مثل پرستا شاپ , اپن کارت , توماتو کارت و ... که همگی رایگان هم هستند.
ولی اگه اسرار دارید حتما با جوملا و ویرچومارت کار کنید میتونید 6 ام فروردین باهام تماس بگیرید کمکتون کنم. (البته اگه تا اون روز کسی نباشه که راهنماییتون کنه که ایشالا پیدا میشه)
اصراری به ویرچومارت نیست؛ من فقط نیاز به یک سیستم فروشگاهی با امکانات کامل دارم که از یک ماژول تخفیف ویژه (مثل سایت آفچی و نت برگ : یک محصول با تعداد محدود در زمان محدود) هم پشتیبانی کنه.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)