-
پلاگین فروشگاه برای فروش pdf
سلام دوستان
من می خوام یه سایت با جوملا راه اندازی کنم.
توی سایت یه قسمت برای خرید فایل های PDF وجود داره.
می خوام به صورتی باشه که هر وقت شخص بیننده برای خرید اقدام می کنه(روی دکمه خرید کلیک می کنه) ابتدا به پورتال پانک وصل بشه و پول رو واریز کنه بعد دانلود به صورت خودکار شروع شه یا لینک فایل به ایمیلش ارسال شه. یا یه چیزی تو این مایه ها باشه...
آیا با پلاگین VirtueMart میشه این کارو کرد؟
آیا آموزش کاملی برایش هست؟
ممنون.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-18-2013 11:32 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
برای این کار می تونید از کامپوننت rsmembership استفاده کنید . نیاز شما رو برآورده می کنه ! وقتی کاربر بخواد فایلی رو دانلود کنه ابتدا به وسیله درگاه های بانکی باید پول رو پرداخت کنه بعد لینک دانلود هم می تونه تو سایت شما دانلود کنه و هم یک ایمیل بهش میده ! اینم هم این کامپوننت برای امنیت بیشتر دانلود ، لینک دانلود رو برای هرکاربر به صورت تصادفی به نمایش قرار می ده .
موفق باشید .
-
کاربر مقابل از jozef2070 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
jozef2070
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
برای این کار می تونید از کامپوننت rsmembership استفاده کنید . نیاز شما رو برآورده می کنه ! وقتی کاربر بخواد فایلی رو دانلود کنه ابتدا به وسیله درگاه های بانکی باید پول رو پرداخت کنه بعد لینک دانلود هم می تونه تو سایت شما دانلود کنه و هم یک ایمیل بهش میده ! اینم هم این کامپوننت برای امنیت بیشتر دانلود ، لینک دانلود رو برای هرکاربر به صورت تصادفی به نمایش قرار می ده .
موفق باشید .
ممنون از پاسخگوییتون
من یه آموزش از این پلاگین تو سایت P30Joomla دیدم.
ولی تو این فیلم فقط حق عضویت تعریف می کرد که فقط موقه ثبت نام یه پول باید پرداخت کنه, بعد به همه جای سایت دسترسی داره.
من می خوام برای هر فایل(مثلا PDF) یه مبلغی تعیین کنم.که هر کدوم رو که بخواد دانلود کنه پولشو پرداخت کنه.
برای همه قابل دسترسی باشه(بدون حق عضویت)
-
-
با سلام
اونطور نیست دوست عزیز که یکی یک محصول رو بخره و به همه محصولات دسترسی داشته باشه !
برای هر محصول یه مطلب جدا باز می کنی .
موفق باشید
-
کاربر مقابل از jozef2070 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
دوست عزیز من با وردپرس اینکارو خیلی راحت انجام دادم
سیستم خوبی برای جوملا نیست لااقل رایگان
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
کاربر مقابل از shamimi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)