سلام به همگی من تو وب گذر برای ایجاد شمارنده در سایت ثبت نام کردم و کدش رو گرفتم
ولی نمیدونم کجا قرار بدم اونو
کسی میدونه کجا بزارمش؟

سلام به همگی من تو وب گذر برای ایجاد شمارنده در سایت ثبت نام کردم و کدش رو گرفتم
ولی نمیدونم کجا قرار بدم اونو
کسی میدونه کجا بزارمش؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
یکی از روش ها استفاده از ماژول html سفارشی است.
سلام یه خورده باز تر میکنی؟
چطور میشه از html سفارشی استفاده کرد
با سلام
میتونید برید قسمت مدیریت ماژول ها - ایجاد ماژول جدید - سپس ماژول html سفارشی رو انتخاب کنید - بعدش کد رو وارد کنید - بعد ماژول رو تو یکی از موقعیت های سایتتون فعال کنید......... به همین سادگی
خیلی امتحان کردم ولی نشد ............. به همین سادگینوشته اصلی توسط ali.masoudkhah [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام من همین کارو کردم اما سایتم اینطور شد
کد رو کجا باید بزارم ؟
تو قسمت "خروجی شخصی سازی شده "
یا
یادداشت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط omidan321 : 03-19-2013 در ساعت 10:50 AM
دوستان باید
مدیریت ماژول ها => ماژول html دلخواه => HTML => کد رو قرار بدید و آپدیت رو بزنید بعد نمایش تمام صفحه (همه ) انتخاب کنید و فعال رو بله کنید ذخیره کنید .
اگه نشد بگید => به جای اچ تی ام ال دستی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و کد رو در داخل این ماژول قرار دهید بعد موقعیت دلخواه رو انتخاب کن و ذخیره کن .
برای این کار اول باید در قسمت ماژول ها ماژول html سفارشی رو انتخاب کنید بعد از امکانات مدیریت ابتدا html رو انتخاب می کنید بعد داخل ویرایشگر html کد رو میزارید لازم به ذکره وقتی کد رو قرار میدید هیچی نشون نمیده ولی بعد از ذخیره سازی تغیرات داخل سایت نمایش داده میشه مثل سایت من [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)