-
کمک در افزونه k2
سلام
من k2 را برای اولین بار است که نصب کردم و دارم استفاده میکنم
من میخوام یک مجموعه بسازم و برای این مجموعه چندتا زیرمجموعه بسازم و درون هر کدام از زیرمجموعه ها مطالبم رو منتشر کنم
خوب من مجموعه میسازم و چندتا هم زیر مجموعه میسازم و مقالاتم اضافه میکنم به زیرمجموعه ها
حالا مشکل کجاست؟
مشکل اینجاست که در سایت زیر مجموعه ها رو مشاهده میکنم مطالب زیرمجموعه هم پائین زیر مجموعه ها نمایش داده میشه که من نمیخوام اینطوری باشه
من میخوام زیرمجموعه ها نمایش داده بشه بعد زمانیکه بر روی زیرمجموعه مربوطه کلیک میکنم مطالبش نمایش داده بشه نه اینکه پائین زیرمجوعه ها مطالبم نمایش داده بشه
-------------------------------
یک مشکل دیگری هم که دارم اینه که آیا من میتونم توی یک صفحه 3 تا از مجموعه های اصلی رو نمایش بدم؟
-------------------------------
برای درک بهتر یک مثال میزنم
من در سایت میخوام یک منوی مقالات درست کنم
حالا وقتی کسی که کلیک میکنه روی منوی مقالات صفحه ای که باز میشه به اینصورت باشه
3تا مجموعه اصلی باشه
مثلا مجموعه اول باشه مقالات رایگان
مجموعه دوم باشه مقالات پولی
مجموعه سوم باشه محصولات
خوب حالا زیر هر کدام از این مجموعه ها فقط زیرمجموعه ها نمایش داده بشه
هرکسی که بر روی زیرمجموعه ها کلیک کرد مقالات مربوط به همان زیرمجموعه نمایش داده بشه
---------------------------------------------
چیزی که میخوام مثل این لینک هستش البته در این لینک فقط یک مجموعه اصلی نمایش داده شده ولی من میخواهم که 3-2 تا مجموعه اصلی نمایش داده بشه
اینم لینک
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
---------------------------------
من خودم زمانیکه یک منو میسازم در قسمت تنظیمات منو وقتی یکی از مجموعه های اصلی رو انتخاب میکنم نمایش داده میشه ولی وقتیکه دو تا از مجموعه های اصلی رو انتخاب میکنم اصلا هیچ مجموعه ای را نمایش نمیده
تو رو خدا من رو راهنمایی کنید خیلی تلاش کردم ولی نتونستم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-04-2013 03:53 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
درود
لینک سایتتون رو بدید تا ببینم
-
-
سلام دوست من
من رو لوکال نصبش کردم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)