-
عدم نمایش صحیح مطلب
با سلام...
لطفا سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو باز کنید و یکی از لینک های موجود در کادر «آخرین سایت ها» یا «آخرین نرم افزارها» ها رو بازکنید.
همونطور که میبینید، مطلب رو اشتباها توی همون صفحه اصلی نشون میده! مشکل از ماژول نیست، چون همون ماژول رو برای آخرین مطالب استفاده کردم و در اون موقعیت به درستی کار می کنه...
لطفا راهنمایی بفرمایید، مشکل از چی میتونه باشه؟!
مرسی/
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-21-2013 05:40 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با عرض سلام .
عیدتان مبارک .
دوست عزیز مشکلی وجود ندارد .!!!
در صفحه جداگانه باز میکند :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر مشکل خاصی هست واضح تر و با بیان لینک بفرمائید .
موفق باشید .
-
-

نوشته اصلی توسط
kianesfahan
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
عیدتان مبارک . دوست عزیز مشکلی وجود ندارد .!!! اگر مشکل خاصی هست واضح تر و با بیان لینک بفرمائید .
ممنون، عید شما هم مبارک...
شما اگه یک متن از «آخرین مطالب» مشاهده کنید، متوجه عرض بنده میشید...
واضح تر این که ، اسلاید شو و بقیه ماژول ها نباید، توی صفحه هات اخلی مشاهده بشن...
-
-

نوشته اصلی توسط
Pr0grammer
ممنون، عید شما هم مبارک...
شما اگه یک متن از «آخرین مطالب» مشاهده کنید، متوجه عرض بنده میشید...
واضح تر این که ، اسلاید شو و بقیه ماژول ها نباید، توی صفحه هات اخلی مشاهده بشن...
دوست عزیز باز هم مشکلی مشاهده نشد .
صفحه مربوطه باز شد بدون هیچ ماژولی !!!
اگر می خواهید ماژول ها در صفحات داخلی نمایش داده نشود به مدیر هر کدام از ماژول ها بروید و تعیین کنید که در چه صفحاتی نمایش دهد .
در ضمن توصیه می کنم از قالب های نال شده استفاده نکنید .
موفق باشید .
-
-

نوشته اصلی توسط
kianesfahan
صفحه مربوطه باز شد بدون هیچ ماژولی !!!
در پست اول عرض کردم که ستون «آخرین مطالب» مشکلی نداره و ستون «آخرین سایت ها» و «آخرین نرم افزارها» مشکل دارند.
توی پست دوم هم برای اینکه متوجه ی مشکل بشید (نسبت به لینکی که در پاسخ اولتون گذاشته بودید) بهش اشاره کردم...
ضمناً دوست عزیز، کار ما از تعیین صفحات برای مشاهده ماژول ها گذشته، دیگه اینجور چیزا رو بلدیم 
به هر حال از وقتی که میذارید و پاسخ میدید، ممنونم...
-
-

نوشته اصلی توسط
Pr0grammer
در پست اول عرض کردم که ستون «آخرین مطالب» مشکلی
نداره و ستون «آخرین سایت ها» و «آخرین نرم افزارها» مشکل
دارند.
توی پست دوم هم برای اینکه متوجه ی مشکل بشید (نسبت به لینکی که در پاسخ اولتون گذاشته بودید) بهش اشاره کردم...
ضمناً دوست عزیز، کار ما از تعیین صفحات برای مشاهده ماژول ها گذشته، دیگه اینجور چیزا رو بلدیم

به هر حال از وقتی که میذارید و پاسخ میدید، ممنونم...
دوست عزیز تنها راه حل این مشکل همان تعیین صفحات در ماژول است .
به مدیر قالب خود نیز بروید ببینید آیا تنظیم خاصی باید انجام دهید ؟
موفق باشید .
-
-
نه، گزینه ی دیگه ای هم وجود نداره متاسفانه...
جالب تر اینه که حتی اگه یک ماژول Custom HTML هم بسازم و یک متن رو Link دار کنم، همین اتفاق میفته! عجیبه!
-
-
دوست عزیز شما قالب تان را تغییر دهید ببینید همچنان مشکل پابرجاست ؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)