-
مشکل فوری با Reported Attack Page! سایتم بسته شده !!!!
سلام به دوستان و بزرگواران
عید همگی مبارک
دوستان تورو خداکمکم کنید موقعیت حیاتی هست
سایت من یک هفته هست میزنی تو فایرفاکس و کروم این پیغام زیر رو میده
سایت من اصلا ویروسی نیست و سایت قبلی رو که جوملا هم بود پاک کردم و جوملا جدید نصب کردم ولی باز این پیغام رو میده و سایت اصلا اسپم هم نشده تو گوگل
نمی دونم طراحی جدید رو هم آوردیم بالا ولی باز این پیغام رو میده باید ی کار کنم ؟
شما نیز مشاهده کنید آدرس اصلی سایت : amscrusher.com تورو خدا کمک کنید چه طور باید سایتم رو از این حالت در بیارم ؟
Reported Attack Page!
Reported Attack Page!
This web page at [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] has been reported as an attack page and has been blocked based on your security preferences.
Attack pages try to install programs that steal private information, use your computer to attack others, or damage your system.Some attack pages intentionally distribute harmful software, but many are compromised without the knowledge or permission of their owners.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-23-2013 03:20 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام دوست عزیز
با سایت sitecheck.sucuri.net/scanner اسکن کن ببین چی میزنه برات
این مشکل سایتت هست
Security report (Warnings found):  |
Blacklisted: |
Yes |
-
-

نوشته اصلی توسط
pnu5898
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوست عزیز
با سایت sitecheck.sucuri.net/scanner اسکن کن ببین چی میزنه برات
این مشکل سایتت هست
Security report (Warnings found):  |
Blacklisted: |
Yes |
سلام دوست عزیز خیلی ممنون که پاسخ دادی
ولی آخه سایت من ویروسی نیست
جوملا قبلی رو کلا پاک کردم اصلا
چرا گیر میده پس ؟
-
-
ما که محرومیم از گرفتن اطلاعات و بررسی میدانی بخاطر اینکه کلمه تازه وارد به یدک میکشیم .
اسکن کن شاید نسخه که داری مشکل دارد.
-
-

نوشته اصلی توسط
pnu5898
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ما که محرومیم از گرفتن اطلاعات و بررسی میدانی بخاطر اینکه کلمه تازه وارد به یدک میکشیم .
اسکن کن شاید نسخه که داری مشکل دارد.
با عرض سلام .
دوست عزیز متاسفانه ذهنیت بدی از تایپیک های قبلی برای شما ایجاد شده است .
شما از دوستان جوملائی ما هستید . خوشحال میشویم شما نیز به کاربران کمک کنید و از علم خودتان در راه کمک به دیگران استفاده کنید .
ما فقط تذکر داده ایم که بعدا مشکلی پیش نیاید .
و هیچگاه ما به کاربران به دید تازه وارد نگاه نکرده و نمی کنیم .
امیدواریم دلخوری پیش نیامده باشد .
موفق باشید .
-
-

نوشته اصلی توسط
shayanboy
سلام به دوستان و بزرگواران
عید همگی مبارک
دوستان تورو خداکمکم کنید موقعیت حیاتی هست
سایت من یک هفته هست میزنی تو فایرفاکس و کروم این پیغام زیر رو میده
سایت من اصلا ویروسی نیست و سایت قبلی رو که جوملا هم بود پاک کردم و جوملا جدید نصب کردم ولی باز این پیغام رو میده و سایت اصلا اسپم هم نشده تو گوگل
نمی دونم طراحی جدید رو هم آوردیم بالا ولی باز این پیغام رو میده باید ی کار کنم ؟
شما نیز مشاهده کنید آدرس اصلی سایت : amscrusher.com تورو خدا کمک کنید چه طور باید سایتم رو از این حالت در بیارم ؟
Reported Attack Page!
Reported Attack Page!
This web page at
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] has been reported as an attack page and has been blocked based on your security preferences.
Attack pages try to install programs that steal private information, use your computer to attack others, or damage your system.Some attack pages intentionally distribute harmful software, but many are compromised without the knowledge or permission of their owners.
با عرض سلام .
عیدتان مبارک .
با مدیر هاست خود در ارتباط باشید .
موفق باشید .
-
-
دوستان مدیر هاست مشکلی در این امر و ویروسی بودن سایت ندیدن
یک سوال می پرسم و از دعوای شما دوستان خارج میشم
اگر دامین جدید ثبت کنم و بندازم روی هاست مشکل من حل میشه ؟
-
-
دروود
سایت شما ویروسی نیست
مشکل از سایت شما و از سمت هاست شما هم نیست
ادرس دومین شما در لیست سیاه گوگل قرار داره به همین دلیل این پیام برای شما نمایش داده میشه
این مورد دلایل زیادی میتونه داشته باشه ! ولی مهمترین دلیلش میتونه کپی برداری از مطالب سایت های دیگر باشه
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
mersad
دروود
سایت شما ویروسی نیست
مشکل از سایت شما و از سمت هاست شما هم نیست
ادرس دومین شما در لیست سیاه گوگل قرار داره به همین دلیل این پیام برای شما نمایش داده میشه
این مورد دلایل زیادی میتونه داشته باشه ! ولی مهمترین دلیلش میتونه کپی برداری از مطالب سایت های دیگر باشه
در پناه ایزد
سلام مجدد آقا به هر دلیل ما کلا سایت رو جدید کردیم مشکلی هم در ویروسی بودن و کد های قبلی سایت نداریم
حالا چی کار باید کرد در سریع ترین زمان ممکن سایت از این وضعیت بیاد بیرون ؟ راه حل رو بگید ممنون میشم
باتشکر
-
-
باید با گوگل در ارتباط باشید یا با دومین جدید !!!
در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)