-
عدم نمایش مطلب در سایت
سلام. من مطلب جدیدی رو ایجاد میکنم و مجموعه ی مورد نظرم رو انتخاب میکنم. اما وقتی مطلب رو ذخیره میکنم ، مطلب در سایت نمایش داده نمیشه. حتی وقتی مطلب رو ویژه میکنم باز هم در سایت نمایش داده نمیشه. آدرس سایت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-27-2013 08:23 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
اگر می خواهید تو صفحه اصلی مطلب بزنید باید برید تو منوی اصلی یا خانه ببینید به چه گزینه ای وصل هستش اگر بلاگه ، اگر مجموعه است یا هرچیزه دیگه باید مطالبتون رو مطابق با صفحه اصلیتون وارد کنید .
و اما می خواهید مطلب در صفحاتی دیگر بزنید باید اول به منوی بالا وصل بشه بعد حالا با مجموعه می سازید یا بلاگ فرقی نداره و بعد مطالبتون رو بهش وصل می کنید .
موفق باشید .
-
کاربر مقابل از jozef2070 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنونم به خاطر وقتی که گذاشتید.
متاسفانه منظورتون رو از وصل شدن متوجه نشدم و این سوال ها برام پیش اومد :
چطور بفهمم صفحه ی اصلی به چه گزینه ای وصله ؟
مرسی به خاطر راهنمایی تون
-
-
منتظر پاسخ و کمکتون هستم دوستان خوب
-
-
عدم نمایش مطلب در سایت
سلام. من مطلب جدیدی رو ایجاد میکنم و مجموعه ی مورد نظرم رو انتخاب میکنم. اما وقتی مطلب رو ذخیره میکنم ، مطلب در سایت نمایش داده نمیشه. حتی وقتی مطلب رو ویژه میکنم باز هم در سایت نمایش داده نمیشه. آدرس سایت :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
دروود
از افزونه خاصی استفاده میکنید ؟!
ببینید روی قالب دیفالت هم این مشکل رو دارید یا خیر ؟!
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام. متشکرم
منظورتون افزونه ی خاص برای نوشتن مطالب بود ؟ یک سری افزونه های مختلف رو به سایت اضافه کردم اما این مشکل از ابتدا وجود داشت. بله در قالب های دیگه هم این مشکل هست. راستی مطالبی که الان در ویترین سایت در صفحه ی اصلی هستند برخی شون با k2 نوشته شدن و در کنترل پنل کا2 هستن و برخی در کنترل پنل جوملا
-
-
یک نکته . الان از کا2 یه مطلب نوشتم که رفت صفحه اصلی سایت. یعنی منوها به k2 وصل هستند نه جوملا. چطور میتونم منوها و مجموعه هایی که خودم در جوملا ساختم رو فعال و پیش فرض کنم ؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)