-
ماژول ورود و خروج - ثبت نام فارسی گوشه ی سایت
ماژول ورود و خروج - ثبت نام که توسط مهندسین مشاور هفت اقلیم سپاهان ترجمه گردیده است برای دانلود قرار گرفت.
برخی از ویژگی های این ماژول
- طراحی برای جوملا 2.5
- امکان قراردادن ماژول به صورت عمودی و افقی
- چک نام کاربری و پسورد هنگام ثبت نام
- چک ایمیل هنگام ثبت نام
- دارای کد capcha
- وجود دکمه انصراف و بارگذاری مجدد فرم
- امکان تنظیم ابعاد فرم
- سازگاری با مرورگر های IE7+/FF/Chrome/Safari/Opera
- و ...
توجه:این ماژول چندین بار مورد آزمایش قرار گرفته است و هیچ گونه ایراد دیده نشده است.
در صورت وجود مشکل در نمایش این ماژول آن را بر روی دیگر قالب ها نیز امتحان نمایید.
پسورد : www7eghlimsepahan.com
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
3 کاربر زیر از rkeyhanfar عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
03-27-2013 03:03 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
man chetori az in mazhol mitonam estefade konam man ye site daram marbot be samane ersale sms hast mikham to safhe site tori ghararesh bedam ke karbar ba vared kardane name karbari varede samane ke to ye hoste dg va escrip hast enteghal dade beshe aya chinin chizi mishe mishe arahnamae konid mamnon
-
-
سلام
شما باید پس از دانلود و نصب ماژول یک منو(آدرس خارجی)ایجاد کرده و لینک خود را وارد کنید سپس به تنظیمات ماژول رفته و وارد قسمت دوم یعنی (ورود)شده در انتهای تنظیمات در قسمت(صفحه ی پس از ورود)منویی که ایجاد کرده
اید را انتخاب نمایید
-
-
دوست عزيز وقتي اين ماژول رو نصب ميكنم و تو سايت فرا خواني ميكنم . به دليل وجود اسلايدر در سايتم اين ماژول پنجره ورود و عضويت رو باز نميكنه و همچنين اسلايدرم هم از كار ميفته. ولي با غير فعال كردن اسلايدرم كار ميكنه و با غير فعال كردن اين ماژول اسلايدرم كار ميكنه.!!!!! مشكل از چيه ؟؟ بايد چيكار كنم؟
-
-
حل شد دوست عزيز . با تغيير موقعيت ماژولم حل شد. ممنون بابت ماژول دنبال چنين ماژولي بودم. مرسي
-
-
تنها مشكلي كه براي من وجود داره اينه كه در فرم عضويتش 1 دكمه اي داره كه نوشته "به راست بكشيد " با كشيدن اون دكمه هيچ تغييري ايجاد نميشه(بقيه فرمها نمايش داده نميشود). و ههمچنين دكمه عضويت غير فعال است و نميشه عضو شد.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
برسی
برسی شد گزینه ای که به آن اشاره کرده بودید (به راست بکشید) کد کپچا است که در تنظیمات می توانید آن را غیر فعال نمایید
و درباره دکمه عضویت نیز مشکلی ندارد پس از غیر فعال کردن دکمه کپچا کار می کند.
ویرایش توسط rkeyhanfar : 03-27-2013 در ساعت 05:29 PM
-
-
-
-
تنها ايرادي كه داره راست چين نيست و بايد خودمون راست چينش بكنيم
-
-
من نصب کردم ولی هنگام ورود رمز میگه
Enter at most 15 characters.
1 fields are not filled in yet.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)