-
سوال در مورد هاست دانلود
یه سوال در مورد هاست دانلود:
کار کردن با هاست دانلود تخصص میخواد؟
یعنی طرز کارش فرق میکنه با آپلود کردن یه فایل تو هاست معمولی؟
من سایتمو روی یه هاست لینوکس ریختم الانم آنلاینه ولی چون مرجع دانلود میخوام بزنم میخوام فایل هامو تو یه هاست دانلود آپلود کنم عین آپلودسنترها بعد لینکشو بذارم تو سایتم.واسه همین میخوام ببینم کار کردن باهاش تخصص میخواد؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-28-2013 01:07 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
پیشنهاد من به شما این هست که سایت شما روی همین سرور که هست باشه و شما یه سرور مجازی بگیرید و در اون فایل های دانلودی رو قرار بدید
و از افزونه ای مثل jdownload استفاده کنید
در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
پیشنهاد من به شما این هست که سایت شما روی همین سرور که هست باشه و شما یه سرور مجازی بگیرید و در اون فایل های دانلودی رو قرار بدید
و از افزونه ای مثل jdownload استفاده کنید
در پناه ایزد
درود
جی دانلود رو میشه به هاست خارجی وصل کرد ( غیر هاستی که جوملا نصب هست) ؟ :-?
-
-
سلام
جی دانلود رو میشه به هاست خارجی وصل کرد، به این صورت که به فایل هایی که در سرور دیگر دارید لینک بدید.
شما ابتدا هدف خودتون رو از استفاده از آپلود سنتر مشخص کنید، آیا با آمار و ارقام دانلود نیاز دارید؟ یا به امکانات خاص دیگه ای نیاز دارید؟ به خاطر اینکه معمولا سایت های دانلود بزرگ، از آپلود سنتر ها استفاده نمیکنند و معمولا لینک مستقیم دارند.
پیشنهاد اینه که سایت اصلی که معمولا سایت پر بازدیدی هست روی یک سرور مناسب لینوکسی باشه، و فایل هایی که برای دانلود قرار میدید روی یک هاست دانلود باشه، برای دانلود و آپلود هم میتونید یک سرور مجازی ویندوز بگیرید و به راحتی و سرعت بالا فایل هاتون رو در هاستتون آپلود کنید، یا از همون سرور برای میزبانی فایل هاتون استفاده کنید.
برای قرار دادن سرور دومی هم به عنوان زیر دامنه یا ساب دامین هم میتونید از A record استفاده کنید که با یک جستجوی ساده در گوگل به به نتایج بسیاری خواهید رسید.
موفق باشید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)