سلام دوستان
من دوتا سايت با جوملا طراحي كردم و الان ميخوام اينارو باهم ادغام كنم تا يكي شن ولي نميدونم چه طور!!! آيا راهي هست براي ادغام يا نه؟
![]()

سلام دوستان
من دوتا سايت با جوملا طراحي كردم و الان ميخوام اينارو باهم ادغام كنم تا يكي شن ولي نميدونم چه طور!!! آيا راهي هست براي ادغام يا نه؟
![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست عزیز سلام
لطفا توضیح بیشتری بدهید
در ضمن اگر سایت ها آنلاین هستند لینک سایت ها را قرار دهید.
یا حق.
بله. دوست عزيز من تو لوكال هاست كار ميكنم. رو لوكالم دوتا جوملا نصب كردم و يكيشو سايت املاك كار كردم و ديگري رو فروشگاه و نمايشگاه و... حالا ميخوام اين دوتا رو باهم ادغام كنم يعني يك سايت بشه. آيا چنين چيزي ممكنه؟
كسي نيست راهنماييم كنه؟؟؟
خیلی راه ها وجود داره
بهترینش اینکه یک subdomain بسازی به طور مثال جوملایی که املاک رو باهاش ساختی تو صفحه اصلی سایت بزار و جوملای نمایشگاه رو تو یک پوشه جدا
میتونی از صفحه اصلی که جوملای املاکه به نمایشگاه لینک هم بدی
دوست عزیز سلام
هیچ چیز غیر ممکن نیست ولی فکر کنم شما محتویات مطالب خود را دستی انقال بدید خیلی سریع تر به جواب برسی تا بخواهید دیتا بیس ها را ادغام کنید
یا حق.
ویرایش توسط محمد محسنی : 04-01-2013 در ساعت 08:33 AM
سلام. (صرفاً جهت اطلاع)
طبق نظر دوستمون،
این کار شدنیه اما نیاز به دانش mysql داره. یه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]در این زمینه هست. اما من هیچ توصیه ای در این زمینه نمی کنم.هیچ چیز غیر ممکن نیست
در ابتدای مقاله، هشدار داده که این فرآیند (بسته به تداخل هایی که ممکنه بین افزونه های دو سیستم جوملا باشه) می تونه از یه ساعت تا چندین روز وقتتونو بگیره.
اینو فقط برای اطلاع شما فرستادم. البته اگه موفق به انجام این کار شدید، حتماً ما رو هم در جریان بگذاردید. ممنون.
موفق باشید.
ویرایش توسط frednasri : 03-31-2013 در ساعت 11:05 PM
علاقه مندی ها (Bookmarks)