-
عدم ارسال ایمیل توسط فرمساز proforms basic
با سلام.
فرمساز من ایمیل رو که همون حاوی اطلاعات فرم هست رو به آدرس مشخص شده ارسال نمیکنه.اصلا بعد از ثبت اطلاعات ، پیام بعد از ارسال تو صفحه نمیاد و حتی اگه نتیجه ریاضی تکنیک Captcha رو هم اشتباه وارد کنی پیام خطا نمیده و کاربر به صفحه اصلی میره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟ولی بقیه تنظیماتش مثل پیام بالای فرم و یا کم و زیاد کردن گزینه های فرم رو درست نشون میده.نمیدونم مشکل از فرمساز هست یا تنظیمات خود جوملا.با استفاده از مطالب آموزشی سایت شما حتی تو قسمت تنظیمات کلی رفتم و تو قسمت سرور ،سیستم ایمیل رو که روی حالت PHP Mail بود رو روی هر دو حالته "ارسال ایمیل" و "SMTP" هم گذاشتم ولی باز هم کار نکرد.برای همین از اونجا که زحمت ترجمه فرمساز رو شما کشیدید گفتم از شما کمک بخوام.......شاید اگه نسخه حرفه ایش بود میتونستم از دیتابیس استفاده کنم و همچین مشکلی پیش نمیومد.........
اگه راهنمای کنید واقعا ممنون میشم.......
با تشکر...............
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-29-2013 04:53 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
اسم فرم سازت چیه ؟
من با rsform کار کردم هیچ مشکلی از این بابت ها نداشته به شما هم توصیه می کنم که از این افزونه استفاده کنید .
موفق باشید .
-
-
اسمش رو که نوشتم: proforms basic
الان اینی که شما استفاده میکنی برای استخراج اطلاعات درج شده توسط کاربر دارای قسمته "دیتابیس" هست یا اینکه باید اطلاعات رو به یک ایمیل مشخص فرستاد؟و اینکه میشه تو فرم جایی برای آپلود فایل های تصویری هم قرار داد؟
ممنون از اینکه جواب دادید.....................
-
-
با سلام
ببینید من خیلی ها رو دیدم یا شاید بیشتر کسانی که به فرمساز کار می کنند همه از rsform استفاده می کنند . اطلاعات که تو دیتابیس ذخیره می شوند ولی وقتی کسی فرمی ارسال می کنه ایمیل واسه مدیر میاد . بله قابلیت آپلود فایل رو هم داره و خیلی امکانات دیگر که با کار کردن باهاش از اون باخبر می شوید .
موفق باشید
-
-
آخه جالب اینه که این فرمساز رو برای یکی از مشتری هام نصب کردم(6ماه پیش) و اون موقغ کار میکرد و هیچ مشکلی نداشت ولی الان از من خواسته که یه فرم دیگه هم براش درست کنم ولی با این مشکل رو برو شدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
خوب می تونید همین rsform رو بهش بدید .
-
-
دوست عزیز سلام
در تنظیمات فرم ساز ببینید ایمیل بدرستی ست شده است
یا حق.
-
-
با سلام به شما.
بله.تو قسمت پیکربندی تو قسمت ایمیل اصلی،ایمیل مورد نظر رو وارد کردم(البته اگه منظورتون اینه)
گفتم که قبلا کار میکرد......
با تشکر از اینکه وقت میذارید.....
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)