-
خطا در بالا آمدن سايت
بنده اقدام به نصب جوملا 2.5 بر روي سايت خود نمودم كه در حين نصب اوليه با خطا مواجه شدم.سپس در هاست اقدام به حذف پوشه هاي مربوط به جوملا نمودم. اكنون يراي باز كردن سايت خود با خطاي زير مواجه ميشوم. No configuration file found and no installation code available. Exiting... لطفا راهنمائي كنيد با تشكر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-31-2013 01:48 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
درود خسته نباشید دقیقآ چه اتفاقی افتاده می شه بیشتر توضیح بدید آیا قبلا روی هاست جوملا نصب بوده ؟
-
-
دروود
از چه پنل هاستینگی استفاده میکنید ؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
-
سلام
درود بر شما
بنده طبق كتاب جوملا 2.5 كه از اين سايت دانلود كردم نصب را انجام دادم.هاست بنده cpanel ميباشد و پس از انجام مراحل بر روي هست وقتي سايت را باز كردم تا نصب را انجام دهم بر روي گزينه نصب كه كليك كردم پيغام خطا ظاهر شد.و بعد از آن اقدام به پاك كردن پوشه هاي جوملا از روي هاست نمودم كه پيغامي كه گفتم ظاهر شد.
ممنون
-
-
سلام
درود بر شما
بنده طبق كتاب جوملا 2.5 كه از اين سايت دانلود كردم نصب را انجام دادم.هاست بنده cpanel ميباشد و پس از انجام مراحل بر روي هست وقتي سايت را باز كردم تا نصب را انجام دهم بر روي گزينه نصب كه كليك كردم پيغام خطا ظاهر شد.و بعد از آن اقدام به پاك كردن پوشه هاي جوملا از روي هاست نمودم كه پيغامي كه گفتم ظاهر شد.
قبلا جوملا نصب نبوده
ممنون
-
-

نوشته اصلی توسط
deragonpc
درود خسته نباشید دقیقآ چه اتفاقی افتاده می شه بیشتر توضیح بدید آیا قبلا روی هاست جوملا نصب بوده ؟
سلام
درود بر شما
ممنو
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)