سلام دوستان.
من ميخوام كاربراي سايتم بتونن پست بذارن و ايجاد مجموعه جديد بكنن . از چه كامپوننتي بايد استفاده كنم؟

سلام دوستان.
من ميخوام كاربراي سايتم بتونن پست بذارن و ايجاد مجموعه جديد بكنن . از چه كامپوننتي بايد استفاده كنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام.
می تونید اجازه این کار رو در سطح کاربر توی تنظیمات کاربری به کاربرهاتون بدید. (سیستم >> تنظیمات کلی >> مدیریت کاربران >> سطح دسترسی)
و یا اینکه از اکستنشن های مربوطه مثل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] (که از زبان فارسی هم پشتیبانی می کنه) استفاده کنید.
موفق باشید.
ویرایش توسط frednasri : 04-01-2013 در ساعت 02:33 PM
با تشكر از جواب دوست عزيز كامپوننت مناسبي بود. آيا كامپوننتي بهتر از اين هم وجود داره؟
سلام.
مطمئنناً کامپوننت های بهتری وجود داره که اکثراً تجاری هستن.
شما همین کارو می تونید با کامپوننت پیشرفته و رایگان K2 هم انجام بدید (که البته این یکی از کمترین ویژگی های این کامپوننته). در واقع K2 سیستم قدرتمندیه که جایگزین سیستم مدیریت مطالب جوملا می شه درست مثل jceeditor که جایگزین واریشگر جوملا می شه.
اگه شما همین یه قابلیت رو که فرمودید نیاز دارید، من توصیه می کنم از همون کامپوننت قبلی یا مشابه اونا در همون آدرس استفاده کنید. اما بهنرین توصیه اینه که فقط در صورت ضرورت و با دقت کامپوننت انتخاب کنید (این قضیه در مورد کامپوننت های رایگان اهمیت بیشتری پیدا می کنه). البته بعضی از همین کامپوننت های رایگان که حاصل تلاش یه تیم کامله که با جوملا هم همکاری می کنند، واقعاً ارزش نصب کردن و استفاده کردن دارن (jcomment ،jfusion، jceeditor ،akeeba backup و ...).
حتماً حتماً اول کامپوننت رو روی فضای لوکال هاست تست کنید و در صورتی که دیدید همون چیزیه که می خواین، اونو تو سایتتون نصب کنید.
موفق باشید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)