-
offline شدن سایت و مدیریت و عدم دست رسی به آنها
سلام
یک کامپوننت امنیتی نصب کردم . حالا سایت و مدیریت offline شده . مطالب مرتبط رو هم مطالعه کردم اما چیزی دست گیرم نشد . آدرس سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] می شه راهنماییم کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-01-2013 05:15 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام.
اسم کامپوننت چی بود؟
با ftp یا cpanel فایل configuration.php رو باز کنید، یه کد هست در مورد آفلاین بودن سایت، مثل این:
کد:
public $offline = '1';
اگه روی 1 باشه، یعنی سایت آفلاینه. به جای 1، عدد 0 رو بذارید، این تغییر رو ذخیره کنید و برید کامپوننت رو غیر فعال کنید.
اگه کد خودش روی صفر باشه مشکل از یه جای دیگس.
اگه بازم نتونستید وارد سایت بشید، احتمالاً کامپوننت تغییراتی رو توی فایل htaccess. توی پوشه اصلی جوملا و یا فایل index.php توی پوشه administrator داده باشه.
ممکنه که کامپوننت توی فایل
موفق باشید.
ویرایش توسط frednasri : 04-01-2013 در ساعت 09:19 PM
-
کاربر مقابل از frednasri عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
از راهنماییت ممنونم انجام دادم ولی مقدارش 0 بود . احتمال می دید اشکال از کجا باشه . اگخ دوباره جوملا نصب کنم به نظر شما محتوی سایت از بین میره ؟
-
-
سلام.
نگفتید اسم کامپوننتی که نصب کردید چی بود؟
اگه سایت هنوز بالا نمی آد، شاید به یکی از همون سه تا فایل مربوط باشه. می تونید برای تست کردن این موضوع، htaccess. رو تغییر تام بدید به htaccess.txt
اگه سایت بالا اومد، یعنی مشکل از یکی از کد های تو این فایله. وگرنه مربوط می شه به فایلهای دیگه.
همچنین این خطایی که الان سایتتون می ده (Internal Server Error) ممکنه به علت این باشه که فایل یا فولدری permission 777 داره. باید برای فولدرها روی 755 و برای فایلها روی 644 تنظیم بشه.
فکر بدی نیست که هاست تون هم در جریان این مشکل بذارید، مطمئناً کمک می کنن.
موفق باشید.
ویرایش توسط frednasri : 04-03-2013 در ساعت 12:03 AM
-
-
سلام
باز هم ممنون
اسم کامپوننت ادمین تولز بود
در ضمن با هاست مشورت کردم برام پیغام زیر رو نوشت :
{{{ساختار هاست به هم ريخته است
براي حل اين مشكل بايد هاست شما ريست شود
توجه داشته باشيد كه در اينصورت اطلاعات شما از بين خواهد رفت و بايد از نو انجام دهيد}}}
به نظر شما من چی کار کنم ؟
-
-
سلام
با نظر من فایل htaccess تغییراتی در آن رخ داده شده است .
1- به مدیر هاست اطلاع بدید اگر بکاپ قبل از نصب این کامپوننت دارن براتون بازگردانی شود .
2- میتونید اگر پشتیبانی از پایگاه داده دارید مجددا نصب کنید .
3- یا یکی که توانایش رو داره وارد پنل شما بشه و خودش این مشکل را رفع کند.
-
کاربر مقابل از pnu5898 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام.
من با ادمین تولز کار کردم. یه گزینه داره به اسم (Emergency Off-Line) که در واقع همه چیز رو آفلاین می کنه. این صفحه خطا ممکنه مربوط به همون باشه.
این کامپوننت قبل از اینکه توی فایل htaccess. تغییری بده، یه بکاپ ازش می گیره به اسم htaccess.eom.
برای این که همه چیز به حالت اولش برگرده، باید فایل htaccess. فعلی رو حذف کنید و htaccess.eom. رو با حذف پسوندش به htaccess. تغییر نام بدید.
اگه از (Emergency Off-Line) استفاده نکردید، من بازم اصرار دارم که یا بخشی یا همه مشکل شما به فایل htaccess. بر می گرده.
البته اگه هاست می گه که ساختار به هم ریخته به قول دوستمون می تونید ازشون بخواین بکاپ قبلی رو (در صورت وجود) براتون فعال کنن یا خودتون اگه بکاپ دارید بازیابی کنید.
موفق باشید.
ویرایش توسط frednasri : 04-03-2013 در ساعت 01:52 PM
-
-
سلام
با تشکر از شما . از طریق باز گشت بکاپ الحمد الله مشکل حل شد . در مورد ادمین تولز هم همینطوری که گفتید همچین فایلی وجود داشت .با سپاس فراوان
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)