دوستان میشه یه جوملا جدید نصب کرد بعد از دیتابیسی که جی آبگرید ساخته استفاده کنم فقط مطالب رو انتقال بدم؟
جایی هست تیبل های دیتابیس جوملا رو توضیح داده باشد؟ که مروبط به کدوم قسمت هست؟

دوستان میشه یه جوملا جدید نصب کرد بعد از دیتابیسی که جی آبگرید ساخته استفاده کنم فقط مطالب رو انتقال بدم؟
جایی هست تیبل های دیتابیس جوملا رو توضیح داده باشد؟ که مروبط به کدوم قسمت هست؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
اگر از ماژولها و قالب و...فاکتور بگیریم.مهمترین چیز در یک سایت همون دیتاهامون یا مطالبمون هستند. شما براحتی میتونید از دیتابیس اکسپورت بگیرید و بعد با یه تغییر کوچولو در سایت 2.5 جدید ایمپورت کنید!
تغییر کوچولو چیه حالا!؟
اگر دقت کرده باشید در جوملا ی 1.6 و 1.7 .2.5 خود سیستم برای پیشوند دیتابیس نامی رو بصورت رندم از ترکیب چند کاراکتر انتخاب میکنه .اما در جوملا1.5 بطور ثابت همیشه jos بوده، خب حالا ما باید چه کنیم برای انتقال دیتابیس از جوملا 1.5به جوملا2.5!؟
بهترین راه و ساده راه اینه که شما تیبلیهای مورد نیاز خودتون رو اکسپورت بگیرید. (مثلا تیبل مطالب، مجموعه و حتی کامپوننت ها مختلف!) و بعد بایک ویرایشگر متنی اون رو بازش کنید. و بعد دنبال کلمه ی jos باشید . حالا تمام jos ها رو عبارت پیشوندی که جوملا2.5 تون ایجاد کرده ، جایگزین کنید.
حالا وقتی که تمامی پسوندها جایگزین شد.، فایل اس کیو تون رو میتونید از طریق phpmyadmin ایمپورت کنید به داخل دیتابیس ....
به همین سادگی به همین خوشمزدگی....
در ضمن * طبق معمول یه نسخه از هر چیزی که قصد تغییرش رو دارین ، پیش خودتون نگه دارین(بکآپ!)
موفق و سربلند و پایدار باشید
یا حق
راستی این 5 تیبل زیر رو خروجی بگیرید با خروجی گرفتن از این 5 تیبل و انجام کار های بالا همه چی حله
jos_categories
jos_content
jos_content_frontpage
jos_content_rating
jos_sections
سلام
من از جوملا 1.5 به 2.5 اومدم
الان ی قالب سوار کردم . حالا میخوام قسمت main menu که کنار سمت راست هستش رو میخوام ببرم قسمت بالای اسلایدرم .
ماژول قسمت بالای اسلایدرم رو انتخاب میکنم . اما وقتی رووووش کلیک میکنم عمل نمیکنه
دوست گرامی ممکن است که اون موقعیت برای منو ساخته نشده باشه موقعیت های منو از قوانین خاصی پیروی میکنند
اگر در مهاجرت از 1.5 به 2.5 قالب تون دچار مشکل شد باید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]را مطالعه کنید. مشکل تون صد در صد حل خواهد شد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)