-
حذف کپی رایت
با سلام خدمت دوستانببخشید چه جوری می تونم کپی رایت افزونه هایDVFolderContent وJVoteSystem, cjblog رو حذف کنم؟
JVoteSystem:دموی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته توی دمو کپی رایت مشخص نیست اما پایین همین دمو نوشته شده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]developed and designed by [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خودم هر چی توی کد هاش جستجو کردم نتونستم پیداش کنم البته همین کپی رایت توی بخش مدیریت افزونه هم هست که تونستم اون رو حذف کنم اما توی سایت که از این افزونه استفاده می کنم این کپی رایت همچنان هست این رو نتونستم حذف کنم.
من خودم اومدم پوشه ی مربوط به این افزونه رو با دریم ویور مورد جستجو قرار دادم یعنی توی کل پوشه دنبال این کپی رایت گشتم چند جا هم پیداش کردم و حذف شون کردم با این کار کپی رایت توی بخش مدیریت حذف شد اما توی بخش سایت نه. دیگه هر چی توی کل پوشه دنبال این کپی رایت گشتم نتونستم چیزی پیدا کنم.
یه همچین وضعیتی رو هم با افزونه ی DVFolderContent دارم.
در مورد cjblog هم باید بگم یه کپی رایت داره که نوشته powered by cjblog که توی بخش کاربریش هست خودم تونستم این کپی رایت رو از توی بیشتر منوهایی که در بخش کاربری داره بردارم ولی وقتی یه مقاله رو می خوای بخونی و اون مقاله رو باز میکنی این کپی رایت پایینش هست این رو هم هر کاری میکنم نمیتونم پیداش کنم.
خواهشم از دوستان و اساتید گرامی اینه که راهنماییم کنن.
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-02-2013 10:12 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با این افزونه ها کار نکردم ولی من کپی رایت خیلی از ماژول ها و افزونه ها رو با استفاده از inspect element در مرورگر کروم و یا کلید f12 در فایرفاکس پاک کردم. کافیه روی کپی رایت کلیک کنی تا کدش با محل دقیقش بهت نشون داده بشه
-
-
با تشکر از دوست عزیزم
من هم همین کار رو کردم اما نمیشه
ببنید مثلا برای cjblog من اومدم کلمه ی powered by رو با استفاده از دریم ویور و از طریق جستجوی پوشه ، پوشه ی مربوط به این افزونه رو جستجو کردم چند جا این کپی رایت رو پیدا کردم و پاک کردم و این طوری تونستم یه بخشی از کپی رایت های این افزونه رو پاک کنم اما همش حذف نشد توی برخی از منو های این افزونه هنوز کپی رایت هست اومدم کلمه های دیگر رو که مربوط به کپی رایت بود و در سورس صفحه ای که کپی رایت در اون بود دیده بودم رو جستجو کردم اما دیگه چیزی پیدا نکردم .
آخه چه جور امکان داره powered by توی صفحه ی سایت ظاهر بشه اما این عبارت توی کدهای افزونه نباشه؟
دوستان اگه ممکنه راهنماییم کنن نا بتونم این کپی رایت ها رو حذف کنم
با تشکر از همه ی دوستان
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)