-
مشکل در قالب JP-professional
سلام دوستان
من قالب JP-professional را بر روی لوکال نصب کردم
من این قالب رو از سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دانلود کردم
این لینک صفحه دانلود قالب : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینم لینک دموی قالب : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینم لینک راهنمای ماژول های قالب : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما به لینک راهنمای ماژول برید در آنجا میبینید که یکی از ماژول ها اسمش matn هستش
در بخش مدیریت ماژول که میرم اصلا هیچ نشانی از این ماژول نمی بینم و پیداش نمیکنم
این ماژول یک خواصی که داره اینه که زمانیکه من مطلب جدید مینویسم اگر مطلب را به عنوان مطلب ویژه انتخاب کنم در این قسمت نمایش داده میشه ولی اگر خواص مطلب ویژه را انتخاب نکنم مطلب نمایش داده نمیشه
حالا من میخواهم مقالات سایتم رو به صورت عادی در صفحه اصلی منتشر کنم و نمیخواهم از خاصیت مطلب ویژه استفاده کنم لطفا کمکم کنید؟
یا اینکه اصلا یگبد من چه جوری میتونم یک موقعیت در همان قسمت که اشاره کردم ایجاد کنم؟
ممنون میشم اگر من را راهنمایی کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از saman_kiyani عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
04-03-2013 11:03 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
توو همون قسمت مدیریت ماژول new رو بزن ببین اونجام نیست!
-
-
سلام عزیز
matn یک موقعیت ماژول نیست.! در واقع matn خروجی مطالب جوملاست . همونطور که خودتون گفتید میتونید مطالب ویژه و یا مطالب یک گروه رو در این قسمت نمایش بدید.
برای اشنایی با نمایش مطالب یک گروه و یا یک مطلب خاص، کتاب اموزش جوملا 2.5 رو مطالعه کنید.
(این راهنمای ماژول رو کمی با عجله ساختم ، واسه همین خیلی به جزییات دقت نکردم )
موفق باشید
-
-
دوست عزیز میتونید برید مدیریت منوها و اونجا مشخص کنید که میخاین مطلب ویژه باشه ، بلاگ باشه یا یه مطلب خاص باشه و الی اخر...
اون چیزی که شما گفتید به موقعیت ماژول و ... ربطی نداره دوست گلم.
-
-
-
-
اگر بسته ی نصبی رو نصب کنید دقیقا مشابه همان دمو را برایتان ایجاد خواهد کرد دوست عزیز
-
-
سلام به دوستان
من دنبال ی منوی آبشاری مناسب می گردم که سمت راست قالب jp-professional بزارکه از لحاظ رنگ و موقعیت ماژول به قالب نزدیک باشه ! لطفا راهنمایی کنید.
متشکرم
-
-
سلام
من هم یک مشکل توی همین قالب دارم!
چطور منوها و ... رو انتساب بدم به این قالب؟
مثل بقیه قالبها توی بخش ویرایش قالب گزینه انتساب به منوها نداره! هم این قالب و هم قالب آسمان که مال همون شرکت هست!
مرسی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)