-
درخواست تعیین ارزش و قیمت طراحی سایت
سلام.سال نو مبارک.
از دوستانی که تجربه و آگاهی کافی دارن خواهش دارم که نظرشون رو در مورد قیمت سایت زیر اعلام کنند.
علاوه بر طراحی سایت موارد زیر رو هم خودم انجام دادم :
طراحی قالب(با ارتیستر)
نصب کامپوننت فروشگاه ساز
نصب اسلایدر
خبرنامه وامارگیر
کلیه ی طراحی ها و تصاویر گرافیکی شامل لوگو،هدر،تبلیغات ،تصاویر اسلایدر و ...
ساختن پیش نمایش فروشگاه (قسمتی که زیر هدر و منوی بالا قرار داره)
به نظرتون چقدر هزینه برای طراحی این سایت و ملحقاتش باید بگیرم؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-03-2013 02:30 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
معیار دقیقی برای این کار وجود نداره ! بسته به ارزش بهینه سازی و نوع امکانات و استفاده و گرافیک و البته انصاف داره !
از سایتی مثل dnscoop.com هم میتونید استفاده کنید
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
اگر امکانش هست یه قیمت حدودی بگید.چون این اولین کار من هست اصلا از قیمت هاش خبر ندارم.
-
-
درود پشت کار شما رو می رسونه من مظفریان مدیر گروه طراحان وب جهان رایانه برای تو هستم با این که قیمت ها فرق می کنه و هرکی هرچی بتونه می گیره من می گم برای طراحی قالب 30 هزار تومن و برای بقیه هم 200 هزار تومن بگیر کلا 300 بگیری خوبه اگه هاست و دامنه با خریدار باشه :
راستی ما برای تکمیل کادر فنی در هال استخدام هستیم البته اشخاص هرفه ای اینم آدرس سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اگر فکر می کنید می تونید بیاید و شرایت رو بخونید . شاید تونستیم با هم همکاری کنیم .
-
کاربر مقابل از deragonpc عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
deragonpc
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
راستی ما برای تکمیل کادر فنی
در هال استخدام هستیم البته اشخاص
هرفه ای اینم آدرس سایت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اگر فکر می کنید می تونید بیاید و
شرایت رو بخونید . شاید تونستیم با هم همکاری کنیم .
جدای از اینکه دوستمون به شدت باید یه مرور مجدد روی ادبیات و املای فارسی داشته باشه اما باید بگم که قیمت خوبی رو ارائه دادن
چندتا نکته
طرح خوبی رو پیاده کردی اما یکمی باید فوتوشاپت قوی تر بشه.. یکسری افکتهایی که کار کردی یکم تاثیر منفی میزاره.. مثلا افکتی که برای همستر استفاده کردی.. و بجای اینکه نوشته هات رو تبدیل به تصویر کنی سعی کن روش اضافه کردن فونت به سایت رو یاد بگیری تا فونت رو تغییر بدی.. نه اینکه بخوای عکس بزاری توی سایت. دلایل زیادی برای اینکه اینکار بهتره انجام نشه وجود داره
درکل سایت خوبیه ولی با موضوعی که داره میتونست خیلی بهتر هم باشه.. البته درتواناییت هست فقط نیاز به تجربه داری...
جناب مظفریان فقط محض اطلاع برای رفع ایراد:
گروه طراحان وب جهان رایانه با بالا بردن امنیت سایت شما کاری
می کنند که هکر ها نتوانند به سایت شما نفوز کرده و به سرور ها
و منابع شما اسیبی ولرد کنند . بی شک همه می دانند که یکی از
بحث های مهم در حوضه وب حفااذت از وبسایت و اطلاعات آن است
که در همین راستا ..........
من فقط چند پراگراف رو خوندم.. الان تصورم بر این هست که شما عمدا این تغییرات رو دادید.. شاید مد شده باشه...!!!
این موضوع.. یعنی جمله بندی و البته غلط املایی (غلط تایپی هم حتی) تاثیر زیادی روی بازدید کننده گانتون میگذاره..
البته خودم شخصا توی این موضوع ضعیف هستم اما...
موفق باشید
-
2 کاربر زیر از teddy.team عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
به نظر من هم 300 تومن واسه این سایت خوبه.
-
کاربر مقابل از ali.masoudkhah عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)