-
بازشدن مطلب در مطلب دیگر
با سلام؛
آیا راهی وجود داره که یک مطلب در مطلب دیگه باز بشه؟
بدین صورت که مثلاً اگر آیتم منویی به یک مطلب (مثلاً محصولات لبنی) اختصاص داده شده، بعد از نمایش لیست محصولات و کلیک روی محصول شیر،
عکس محصول و توضیحات اون در کنار همان مطلب (در صفحه محصولات لبنی) نمایش داده شود.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-03-2013 10:08 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام دوست عزیز
امیداورم که درست متوجه منظور شما شده باشم .
برای محصولات لبنی یک مجموعه درست کنید و برای هر یک از محصولات لبنی یک مطلب داخل همان مجموعه ایجاد نمایید .
سپس از مدیریت منو برای منوی مذکور لیست مجموعه خاص ( همون مجموعه محصولات لبنی ) را انتخاب نمایید . در این صورت کاربر با کلیک برای منو مورداشاره لیست از محصولات را می بیند و با کلیک روی هر یک از محصولات توضیح آن محصول نمایش داده میشود .
موفق باشید
-
-
با تشکر، ولی منظور من چیز دیگری است.
من اطلاعات پایه ای مثل ایجاد زیرمجموعه و ... رو میدونم
قصد من ایجاد یک حالت آجاکسی است که مطالب در داخل یکدیگر نمایش داده شوند.
در واقع شما بتونید یک فضای خالی در مطلب در نظر بگیرید و بعد از کلیک بر روی لینک ها، مطالب در فضای خالی آن مطلب نمایش داده شود.
-
-
دروود
اگر نمونه قرار بدید بهتر میشه به شما کمک کرد !
این طور که به نظر میاد شما به نمایش مطالب یه صورت اجاکسی یا پاپ اپ مد نظرتون هست که با افزونه میتونید این کار رو انجام بدید
در پناه ایزد
-
-
میتونید افزونه های مربوط به این کار رو نصب کنید و از اونها استفاده بهینه رو داشته باشید
به امید موفقیت شما
-
-
به نظر من ماژول " مطالب آكارديوني" مشكل شما رو حل كنه..
به اين صورته كه همه محصولاتت در يك ليست بازشو نمايش داده ميشن و با انتخاب هر كدام مطلب اون ليست در همون صفحه باز ميشه...
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)