سلام دوستان
چطور می شه در پایان هر مطلب، استفاده کننده بتواند نظر یا پیغام خودش را راجع به مطلب شما بگذارد .
و مدیر پس از تایید آن، در سایت قابل رویت باشد

سلام دوستان
چطور می شه در پایان هر مطلب، استفاده کننده بتواند نظر یا پیغام خودش را راجع به مطلب شما بگذارد .
و مدیر پس از تایید آن، در سایت قابل رویت باشد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام دوست عزيز
پيشنهاد بنده استفاده از افزونه معروف [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ميباشد.
موفق باشيد
ممنون دوست عزیز
خوب بود . چطور میشه پاسخ را درج کرد (یک باکس با رنگ تیره تر )
همانند قسمتی که در صفحه دانلود این کامپوننت هست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
به نظر من کامنتو یکی از بهترین کامپوننت های ارسال نظر به مطالبه و امکانات بسیار زیادی داره.
علی اقا منظورتان [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هست یا یک چیز دیگر؟
لطفا اگه مورد دیگه ای هست اسم انگلیسی و یا لینک دانلودش را بذار
بله ، منظورش همین بوده .
موفق باشید .
نه دوست عزیز komento منظورمه. تو سایت خودمم استفاده کردم . روی امضا کلیک کنید ببینید. اگه خوشتون اومد بگید براتون فرستم.
ممنون میشم برام لینک دانلودش را بذارید
ببخشید این JComments رو چطوری تو سایت نصب و فعال کنم؟؟؟
امکانات => نصب و حذف => افزونه مورد نظر را انتخاب نموده و بعد بارگزاری و نصب رو بزنید تا افزونه نصب بشود .نوشته اصلی توسط mohsen lajimi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)