-
اجرای جوملا توسط dreamweaver
سلام
همونطور که میدونید dreamweaver cs6 یه بخش live داره
چطور میتونم سایت جوملایی خودم رو که توی لوکالهاست به کمک ومپ ساختم توی dreamweaver اجرا کنم؟
چطور دیتابیس رو معرفی کنم و...
خلاصه اینکه میخوام به کمک dreamweaver جوملا رو اجرا کنم تا بتونم از مزایایی مختلف dreamweaver برای ویرایش قالب یا کدهای جوملا فیض ببرم؟؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-05-2013 01:11 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
درود
دوست گرامی برای ویرایش قالب جوملا نیازی به معرفی دیتابیس نیست وبرای این که بتوانید قالب جوملا رو ادیت کنید باید طراحی قالب جوملا رو بلد باشید .
خوش بختانه فیلم های خوبی برای طراحی قالب جوملا در اینترنت به زبان فارسی وجود داره .
-
کاربر مقابل از deragonpc عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
deragonpc
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درود
دوست گرامی برای ویرایش قالب جوملا نیازی به معرفی دیتابیس نیست وبرای این که بتوانید قالب جوملا رو ادیت کنید باید طراحی قالب جوملا رو بلد باشید .
خوش بختانه فیلم های خوبی برای طراحی قالب جوملا در اینترنت به زبان فارسی وجود داره .
بله دوست عزیز من در جریان این موضوع ها هستم... و از طراحی قالب و قالب جوملا بی اطلاع نیستم
سوال من چیز دیگه ای بود...
من میخوام از امکان ویرایش لایو جوملا استفاده کنم و کسی که اینکارو انجام داده باشه متوجه میشه منظورم چی هست...
تشکر از پاسخت
-
-
درود
اگر بیشتر توضیح بدید چیکار می خواید انجام بدید شاید بتونم کمکتون کنم
-
-
-
-
درود خوشحال شدم
موفق باشید
یا حق
-
کاربر مقابل از deragonpc عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
teddy.team
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درضمن راهش رو پیدا کردم
از این به بعد لطفا راه حل مواردی رو که متوجه میشوید بفرمایید تا سایر دوستان هم بتونن ازش استفاده کنند.
این مقاله به صورت کاملا فصیح با تصاویر استفاده از امکان live را که از نسخه CS5 اضافه شده توضیح داده : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)