-
راهنمایی برای نصب جوملا بر روی سرور مجازی ویندوز
سلام دوستان
من قصد راه اندازی یک وب سایت دانلود به کمک سیستم مدیریت محتوای جوملا را بر روی یک سرور مجازی ( vps ) ویندوز دارم ... از آنجا که قصد دارم سرویس با رم 512 را تهیه کنم ، ( به دلیل بودجه کم برای شروع ) و ظاهرا باید ویندوز 2003 روی سرور مجازی نصب کنم ، به نظر شما بهترین راه برای راه اندازی یک وب سایت جوملایی که نیاز به آخرین نسخه php دارد بر روی یک سرور مجازی ویندوز چیست ؟
استفاده از iis خود ویندوز یا نصب بسته هایی مانند wamp ؟
نحوه ی لینک دادن فایل های موجود در هارد سرور مجازی ویندوز به سایت جوملایی خودم را نیز توضیح دهید...
ممنون میشم اگر دوستان کمکم کنند چون واقعا برای شروع به کارم با وی پی اس به مشکل برخوردم...
البته من قبلا با هاست اشتراکی و سی پنل و پلسک کار کردم وفقط نمی دونم نحوه راه اندازی روی یک سرور مجازی به چه صورت است ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-05-2013 02:19 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
پیشنهاد میکنم پنل لینوکسی تهیه کنید !
جوملا با پنل های لینوکسی سازگار هست و قطعاً با تجربه کمی که شما در این طمینه داید به مشکلات زیادی بر میخوردید !
در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
پیشنهاد میکنم پنل لینوکسی تهیه کنید !
جوملا با پنل های لینوکسی سازگار هست و قطعاً با تجربه کمی که شما در این طمینه داید به مشکلات زیادی بر میخوردید !
در پناه ایزد
ممنونم از شما اما به هر حال اینکار شدنیه !
آخه دوست عزیز کار کردن با vps لینوکسی هم که کار هر کسی نیست ... همش خطه فرمانه
خواهشا از دوستان تقاضا دارم اگر مراحل و فرایندهای این پروسه را می دانند در اینجا بیان کنند...
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)