سلام
برای phoca gallery و k2میشه از dasto galleh استفاده کرد بسیار ماجول قوی برای نمایش و upload فایل هاست .

سلام
برای phoca gallery و k2میشه از dasto galleh استفاده کرد بسیار ماجول قوی برای نمایش و upload فایل هاست .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
در مورد ترکیب چند کامپوننت باید خدمتتون عرض کنم که هرچند شما موفق به یک جا سازی چند چیز مختلف باشید، باز باید به موارد استفاده اش فکر کنید، و همچنین اینکه خیلی ها هستن که فقط یک قسمت از امکانات رو نیاز دارند ، به بروز رسانی این کامپوننت ها و رفع و بررسی مشکلات امنیتیشون فکر کنید، به هماهنگ کردنشون از لحاظ دیتا بیس و .... فکر کنید به حجمی که این کار خواهد داشت، و مدت زمان مورد نیاز برای بررسی و آماده سازی و ... و دلایل بسیاز زیاد دیگه ای که دوست خوبم جناب نوین فرد اشاره فرمودند، بنده هم با ساخت پکیج های سایتی موافقم.
و در مورد عضویت در تیم هم باید عرض کنم که جذب اعضای جدید برحسب نیاز صورت میگیره، و خب پیوستن دوستان به تیم فاکتور های مختلفی داره ، ولی یکی از مهم ترین ها، نحوه برخورد، ومیزان فعالیت شما در انجمن هاست. و به تایید فرموده های جناب نوین فرد باید عرض کنم بله این فرصت برای تمام اشخاص علاقه مند وجود داره، اما مورد مهم، هدف هستش.
اگر سوالات بیشتری در مورد نحوه عضویت در تیم دارید، به شما پیشنهاد میکنم تا با ایمیل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تماس بگیرید، قطعا جواب های بهتری برای سوالتتون در این زمینه خواهند داشت.
موفق باشید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)