سلام دوستان.خواهش میکنم یکی نحوه انتقال سایت جوملایی با wamp را از لوکال به هاست رو برام خیلی عامیانه و پله پله توضیح بده یا یه شماره تماس بدین برای راهنمایی.خیلی گیرم کمکم کنید.

سلام دوستان.خواهش میکنم یکی نحوه انتقال سایت جوملایی با wamp را از لوکال به هاست رو برام خیلی عامیانه و پله پله توضیح بده یا یه شماره تماس بدین برای راهنمایی.خیلی گیرم کمکم کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
دوست عزیز میتونید با کامپوننت اکیبا از سایتتون بک اپ بگیرید و سپس به هاست منتقل کنید.
شما کامپوننت رو از لینک زیر دانلود کنید و نصب کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پس از نصب کامپوننت وارد کامپوننت شده و عملیات رو بازدن دکمه های next انجام دهید سپس به آخرین صفحه میرسید که بایستی برو دکمه سفید رنگ سمت راست که نوشته 00.jpa کلیک کنید تا فایل رو بهتون بده
پس از این کار نرم افزار زیر رو دانلود کنید و فایل خروجی کامپوننت که پسوند jpa داره رو بهش بدید و خروجی کلیه فایل رو دریافت نمایید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سپس تمامی فایل ها رو زیپ کنید و درهاست آپلود کنید و مانند جوملا نصب کنید
موفق باشید
در صورت تمایل با بنده در تماس باشید
دوستان عزیز ممنون از لطفتون.تستشون میکنم اگر مشکل خوردم مزاحمتون میشم.با تشکر فراوان
دروود
- [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
- [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)