-
هشداری بعد از نصب و ورود به مرحله مدیریت سایت
با سلام
من جوملا را نصب کردم و وارد بخش مدیریت سایت شدم. در این بخش همه گزینه ها را دارد. اما در بالای صفحه چند هشدار داده است که نمی دانم باید چه اقدامی انجام دهم. پیام به صورت زیر است:
Notice: Trying to get property of non-object in C:\wamp\www\libraries\joomla\document\html\rendere r\module.php on line 111
Notice: Trying to get property of non-object in C:\wamp\www\libraries\joomla\document\html\rendere r\module.php on line 111
لطفا راهنمایی بفرمایید. با سپاس
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-07-2013 08:31 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
چیز مهمی نیست دوست عزیز , برای این که روی لوکال هستید. روی هاست این مشکل پیش نمیاد.
-
-
دروود
میتونید نمایش خطا رو در لوکال غیر فعال کنید
در فایل php.ini گزینه display error رو پیدا کنید وقابل به اون 0 قرار بدید
در پناه ایزد
-
-
سوال در مورد نحوه اعمال display error

نوشته اصلی توسط
mersad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
میتونید نمایش خطا رو در لوکال غیر فعال کنید
در فایل php.ini گزینه display error رو پیدا کنید وقابل به اون 0 قرار بدید
در پناه ایزد
با سلام مجدد
من مجددا جوملا را از ابتدا نصب کردم. ولی باز هم هنگام نمایش صفحه مدیریت سایت و نیز صفحه نمایش سایت، در بالای صفحه خطاهایی مانند شکل زیر وجود دارد. لطفا راهنمایی بفرمایید. من فایل php.ini را هم پیدا کردم . اما نمی دانم کجا باید مقدار 0 را وارد کنم. چون در چند خط، تکرار شده است. و اینکه آیا راه حل دیگری برای رفع این مشکل وجود دارد؟ تصویر خطاها را در ادامه ارائه کرده ام. سپاسگزارم.
-
-
بنده پیشنهاد می کنم از نرم افزار xampp نسخه ی 1.7.3 استفاده نمایید ...
چرا که مچ ترین نسخه با سیستم های مدیریت محتوا است ...
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)