-
مشکل در شناسایی افزونه
سلام به همگی
امیدوارم مزاحم نباشم
یک سوال داشتم
میخواستم ببینم که چطوری این سایت همچین کاری کرده و از چه کامپونت یا ماژولی استفاده کرده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میبینین تو این صفحه چندین باکس مجزا هست که تو هر باکس یه عکس و یه متن زیرش موجوده
که وقتی با یوزر admin وارد میشی میتونی عکس رو به صورت مجزا و متن رو هم مجزا و در همون صفحه ویرایش کنی
حالا من میخواستم ببینم این سایت از چه ماژول یا پلاگینی استفاده کرده
حتی در صورت تجاری بودن حاضر به خریداریش هستم ( در صورتی که قیمتش مناسب باشه
)
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-13-2013 10:56 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز با datso gallery این کار راحت میشه انجام داد ، دانلود رایگانشم هست،بعد ار اینکه نصب کردین یه ماژول سه اسم mod_datsogallery_ultimateکه میشه box هارو ایجاد کرد ، یعنی میشه ار این ماجول کپی کنید در positionهای مختلف.بعد برای هر عکس description میدین با لینک یا urlو......and so on میتونین با این ماژول شبیه سازی کنید.
موفق باشید.
-
کاربر مقابل از negargh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
این کاری که این سایت کرده گالری تصاویر نیست بیشتر شبیه ماژول های خبری
-
-
خب با اون ماجولی که پیشنهاد دادم میشه این کارو کرد صرفا واسه گالری نیست ازslide show اش که شما نمیخواهید استفاده کنید
-
2 کاربر زیر از negargh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
ببخشینا من ورژن رایگانش و پیدا نکردم میشه در صورت امکان لینک دانلود برام بزارین :d
-
-

نوشته اصلی توسط
sia_k66
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ببخشینا من ورژن رایگانش و پیدا نکردم میشه در صورت امکان لینک دانلود برام بزارین :d
سلام،
در صورتی که افزونه ای به صورت تجاری باشد، لینک دانلود نیز در این انجمن ارسال و یافت نخواهد شد.
-
-
میدونم دوست عزیز با قوانین آشنام اما اگه کسی داره برام ایمیل کنه ممنون میشم
-
-
والا تجاری نیست
من رایگان دانلود کردم اینجا نمیدونم کجا باید آپلود کرد ایمیل بزارین بفرستم دوست عزیز
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] این لینک دانلود مستفیم هست
اگر نشد دوست عزیز در سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] سمت راست توی search باید datsogallery بزنید بعد لینک های دانلود میاد
در این سایت چیزهای دیگه هم هشت شاید کمکتون کنه
-
کاربر مقابل از negargh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] جان
والا تجاری نیست
ویرایش توسط negargh : 04-13-2013 در ساعت 09:20 PM
-
2 کاربر زیر از negargh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)