-
نمایش ماژول فقط در صفحه اصلی
با سلام و احترام
با عرض پوزش به خاطر عنوان تکراری
برای سایتم از کامپوننت داتسوگالری استفاده کردم و آن را به عنوان صفحه اصلی قرار داده امب
رای بالای سایتم یه ماژول گذاشتم(مثلا پربیننده ترین تصویر) که میخوام فقط در صفحه اصلی نمایش داده بشه
ولی با اینکه در قسمت مشخص کردن صفحات نمایش ماژول فقط صفحه اصلی را انتخاب میکنم وقتی وارد صفحات دیگر (مجموعه های گالری عکس) میشم باز این ماژول به نمایش در میاد
زیاد جستجو کردم راه مناسبی نیافتم لطفا راهنمایی کندی
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-08-2013 08:42 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام دوست عزیز
من از این ماجول استفاده کردم.اگر در قسمت only the page selected صفحتون را مشخص کنید نباید مشکل داشته باشه ، چون من هم روی سایتم last Added را در صفحه home گذاشتم .شاید از این ماجول کپی گرفتین یا در قسمتی که pageهارا انتخاب میکنید منوهایی هم که ایجاد کردین نمایش داده میشه شاید pageهای منو ها انتخاب کرده باشین.
لطفا اگر میدانید چطوری میشه این ماجول را به زبان فارسی نمایش داد به من اطلاع بدین جون من سایتم دوزبانه هست ودر قسمت فارسی با اینکه زبان این ماجول را روی فارسی میزازم انگلیسی نمایش میدهد؟؟؟
-
-
-
-

نوشته اصلی توسط
amirrayaneh
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام و احترام
با عرض پوزش به خاطر عنوان تکراری
برای سایتم از کامپوننت داتسوگالری استفاده کردم و آن را به عنوان صفحه اصلی قرار داده امب
رای بالای سایتم یه ماژول گذاشتم(مثلا پربیننده ترین تصویر) که میخوام فقط در صفحه اصلی نمایش داده بشه
ولی با اینکه در قسمت مشخص کردن صفحات نمایش ماژول فقط صفحه اصلی را انتخاب میکنم وقتی وارد صفحات دیگر (مجموعه های گالری عکس) میشم باز این ماژول به نمایش در میاد
زیاد جستجو کردم راه مناسبی نیافتم لطفا راهنمایی کندی
با تشکر
سلام دوست عزيز
اينبار در قسمت تخصيص منو و انتساب ماژول، ( در تمامي صفحات بغير از انتخاب شده ها) رو امتحان بفرمائيد ، ببينيد درست ميشه؟
موفق باشيد
-
-
سلام دوست عزيز
اينبار در قسمت تخصيص منو و انتساب ماژول، ( در تمامي صفحات بغير از انتخاب شده ها) رو امتحان بفرمائيد ، ببينيد درست ميشه؟
موفق باشيد
با سلام . امتحان کردم جواب نداد
این آدرس سایت : bafghfarda.ir
الان فقط صفحه اصلی انتخابه ولی داخل هر مجموعه عکس که بشید باز ماژول "پربیننده ترین تصویر" نمایش داده میشه!
-
-
لطفا جواب بدید . بدجور لنگ این قضیه هستم
-
-
سلام،
برای این که کنترل بر روی ماژول ها داشته باشید، شما باید:
1) از افزونه های استاندارد که sef و کنترل بر روی منو را پشتیبانی می کنند استفاده کنید.
2) برای تمام اجزای سایت خود، یک منو ساخته باشید.
در غیر این صورت، کنترل منو از پارامترهای صفحه اصلی استفاده خواهد کرد و شما در صفحه های داخلی، ماژول های صفحه ی اول را خواهید دید.
-
-
با سلام و تشکر من درست متوجه منظورتان نشدم میشه دقیق راهنماییکنید چجوری باید مشکلم را رفع کنم؟؟؟
-
-
دروود
یک ماژول ساده مانند نمایش اخرین مطالب رو به صفحه اصلی اختصاص بدید ببینید مشکل همچنان پا بر حا هست یا خیر ؟!
در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
یک ماژول ساده مانند نمایش اخرین مطالب رو به صفحه اصلی اختصاص بدید ببینید مشکل همچنان پا بر حا هست یا خیر ؟!
در پناه ایزد
باسلام و احترام
بله امتحان كردم همچنان مشكل دارد
در ضمن من براي ماژول بيشترين بازديدشده از html استفاده كردم و بصورت دستي عكس قرار ميدم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)