[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]; جان سلام
مرسی اینو کجا بنویسم توی کد php؟؟؟ مسیرو لطفا راهنمایی میکنید مرسی

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]; جان سلام
مرسی اینو کجا بنویسم توی کد php؟؟؟ مسیرو لطفا راهنمایی میکنید مرسی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
توی فایل اصلی خود ماژول (مثل mod_sample.php) یا در فایل هلپر ماژول پیش از شروع کلاس (helper.php)نوشته اصلی توسط negargh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دقت کنید که مسیر ها رو به اونجایی که می خواهید بدید و آن را تغییر بدید ($csspath)
اگه این راه رو هم نتونستید اجرا کنید (براتون سخت شد) یه راه CSS ای هم بهتون می گم
sنوشته اصلی توسط novinfard [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] جان من توی این ماژولم slide showاینا دارم فکر کنم باید componentعوض کنم !!!
از طریق css این کارو کردم که :right.....میزاریم اینجوری ولی وقتی زبانمم انگلیسی هست بازم همه چیز راست چینه؟؟ میشه بگید باید چه کارکنم که مشکله cssحل بشه از طریق cssتغییر دادن فکر کنم راحت تر باشه برام مرسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)