سلام
من بعد از نصب جوملای 2.5.9 در لوکال هاست ، که بعدا می خوام ببرم هاست اصلی ، هیچ کدوم از منوهارو نشون نمی ده . عکس سایتو ضمیمه کردم . لطفا کمکم کنین !
با سپاس
![]()

سلام
من بعد از نصب جوملای 2.5.9 در لوکال هاست ، که بعدا می خوام ببرم هاست اصلی ، هیچ کدوم از منوهارو نشون نمی ده . عکس سایتو ضمیمه کردم . لطفا کمکم کنین !
با سپاس
![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست عزيز بايد ابتدا منوها رو ايجاد كني لز بخش منوها و بعد براي هر منو زير منو هاتو ايجاد كني و بعد بري از قسمت مديريت ماژولها ايجاد ماژول جديد بكني و تو پنجره ي باز شده گزينه ايجاد منو رو بزني و نام منو رو وارد كني و موقعيتشو ههم تو قالبت مشخص كني و از سمت چپ نوع منويي كه ميخواي نمايش داده بشه رو مشخص كني. موفق باشي
ممنونم . از پاسختون . اما اصلا منو های پیش فرض هم نمایان نیست مثل منوی خانه و ... که اینها باید باشن در شروع نصب !!!
دروود
مراحل نصب رو چطور طی میکنید ؟
از چه سرور شبیه سازی استفاده میکنید ؟ چه ورژنی ؟ چه ویندوزی ؟
در پناه ایزد
دوباره نصب کنید وباید موقع نصب install sample data را بزنید احتمال زیاد درست میشه
مهندس گرامی :
xampp - ویندوز 7-64 و فکر می کنم در مراحل نصب گزینه :install sample data تیک نزده ام یادم رفته. پس من دوباره نصب کنم اگه اجازه می دین؟
مهندس گرامی من در مراحل نصب این گزینه رو نمی بینم؟؟؟ install sample data
اگه به زبان فارسي نصبش كني فك كنم در مرحله شش كه اسم وبسايت و ايمل و پسووردتو وارد ميكنه پايينش يه گزينه ههس بنام نصب نمونه پيشفرض كه اونو بايد بزني و بعد بري صفحه بعد
دوسته خوبه من . من فارسی نصب می کنم اصلا منو ظاهر نمیشه!!!!
![]()
دوست عزيز جوملاي شما نصب نمونهه نداره . ممكنه خودكار نصب كرده باشه اگه بعد نصب بريد و سايتتون رو ببينيد كه داراي مطالب و گزينه هايي هست يعنس نمونه نصب شده ولي اگه خالي و عاري از هيچ متن و مطلب و ماژولي بود يعني نصب نيس. ممكنه تو نمونه پيشفرض هم منوهارو نصب نكره باشن. بايد خودت دست بكار بشي.
علاقه مندی ها (Bookmarks)