-
سلام
دوست من لطف کمی صبر پیشه کنید! و کمی کمتر برای دریافت پاسخ ها عجله کنید.
کنترل پنل هاستتون چیه؟
همنونطور که جناب محسنی فرمودند، در بخش تنظیمات دیتابیس، معمولا localhost هست، اگر کمی دقت کنید، روبروی همون نام هاست هم نوشته که این گزینه معمولا لوکال هاست هست!
در ضمن آیا شما [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو مطالعه فرمودید؟
لطفا آموزش رو با دقت مطالعه بفرمایید و سوال بنده رو هم پاسخ بدید.
اگر مشکلتون حل نشد، اطلاع بدید و صبر پیشه کنید تا در اسرع وقت پاسختون رو دریافت کنید.
موفق باشید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-10-2013 01:32 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
torghoundy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
دوست من لطف کمی صبر پیشه کنید! و کمی کمتر برای دریافت پاسخ ها عجله کنید.
کنترل پنل هاستتون چیه؟
همنونطور که جناب محسنی فرمودند، در بخش تنظیمات دیتابیس، معمولا localhost هست، اگر کمی دقت کنید، روبروی همون نام هاست هم نوشته که این گزینه معمولا لوکال هاست هست!
در ضمن آیا شما
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو مطالعه فرمودید؟
لطفا آموزش رو با دقت مطالعه بفرمایید و سوال بنده رو هم پاسخ بدید.
اگر مشکلتون حل نشد، اطلاع بدید و صبر پیشه کنید تا در اسرع وقت پاسختون رو دریافت کنید.
موفق باشید
من براي سايت از gigfa و ugig استفاده كردم كه رايگانند.(براي اينكه ببينم ميتونم مثه لوكال باهاش كار كنم يا نه). ميدونم كه رايگان فايده اي نداره. panel c هست
ویرایش توسط mortaza_max : 04-10-2013 در ساعت 09:29 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)