-
مشکل در وارد شدن به مدیریت جوملا
با سلام من تازه واردم قضیه از این قراره که من وقتی هاست و دامنه خریدم بعد از یک مدتی که آن را مدیریت کردم بعد از آن دیگر وارد سیستم مدیریت نشد راه های مختلفی را امتحان کردم ولی نتیجه نداد در ضمن موقعی که در php my admin دیتا بیس را باز می کنم اول هر table با پسوند c9ew1 شروع می شوند برای مثال در اکثر جا ها نوشته شده jos_users ولی برای من نوشته c9ew1_users باخودم گفتم شاید دلیل این که وقتی کد رو تغییر می دم پسورد تغییر می کنه یا شاید مشکل از جای دیگست
لطفا کمکم کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-13-2013 09:04 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
دوست عزیز ابتدا وارد phpmyadmin شوید سپس دنبال #_users بگردید و روش کلیک کنید از تیبل هایی که باز شد دنبال password بگردید سپس گزینه سمت چپ که منوی باز شو هست را روی md5 بگذارید باکس روبرو را اعداد 12345
بگذارید سپس go کنید
حالا با ادمین و پسورد 12345 می توانید وارد شوید اگر نشد اطلاعات هاست خود را msg بدید براتون درست کنم ولی ابتدا خودتون تست کنید
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
alireza_syh
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام من تازه واردم قضیه از این قراره که من وقتی هاست و دامنه خریدم بعد از یک مدتی که آن را مدیریت کردم بعد از آن دیگر وارد سیستم مدیریت نشد راه های مختلفی را امتحان کردم ولی نتیجه نداد در ضمن موقعی که در php my admin دیتا بیس را باز می کنم اول هر table با پسوند c9ew1 شروع می شوند برای مثال در اکثر جا ها نوشته شده jos_users ولی برای من نوشته c9ew1_users باخودم گفتم شاید دلیل این که وقتی کد رو تغییر می دم پسورد تغییر می کنه یا شاید مشکل از جای دیگست
لطفا کمکم کنید
با عرض سلام .
دوست عزیز شما به جدول c9ew1_users مراجعه کنید و مابقی کار را مثل اموزش زیر انجام دهید .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید .
-
-
با سلام من هر دو کار را کردم ولی صفحه ی ورود به مدیریت جوملا دوباره لود می شه
لطفا راهنمایی کنید
اگه لارمه جوملا رو پاک کنم دوباره نصب کنم
-
-
با سلام .
ادرس سایت را درج یا پ. خ نمائید .
اگر مطلب یا کار خاصی بر روی وب سایت انجام نداده اید می توانید دوباره نصب کنید .
موفق باشید .
-
-
این آدرس سایت است
مطلب یک سری قرار دادم که می تونم دوباره بنویسم در واقع این سایت برای من نیست من فقط مطلب در آن قرار می دم این سایت برای مغازه پدرم است و چون من یه چیز هایی بلد بودم این کار رو به من سپردن
راستی یک سوال دیگر اگر شما بخواهید این سایت را طراحی کنید هزینه اس چقدر می شود؟(خطاب به kianesfahan)
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)