ببخشینا من ورژن رایگانش و پیدا نکردم میشه در صورت امکان لینک دانلود برام بزارین :d

ببخشینا من ورژن رایگانش و پیدا نکردم میشه در صورت امکان لینک دانلود برام بزارین :d
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام،نوشته اصلی توسط sia_k66 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در صورتی که افزونه ای به صورت تجاری باشد، لینک دانلود نیز در این انجمن ارسال و یافت نخواهد شد.
میدونم دوست عزیز با قوانین آشنام اما اگه کسی داره برام ایمیل کنه ممنون میشم
والا تجاری نیستمن رایگان دانلود کردم اینجا نمیدونم کجا باید آپلود کرد ایمیل بزارین بفرستم دوست عزیز
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] این لینک دانلود مستفیم هست
اگر نشد دوست عزیز در سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] سمت راست توی search باید datsogallery بزنید بعد لینک های دانلود میاد
در این سایت چیزهای دیگه هم هشت شاید کمکتون کنه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] جان
والا تجاری نیست![]()
ویرایش توسط negargh : 04-13-2013 در ساعت 09:20 PM
نوشته اصلی توسط negargh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه تجاری نباشه که هیچ اشکالی نیست، شما یه دونه نذارید، صد تا بزارید! :d
پست مبهم بود، من اسم دقیق افزونه رو ندیدم، به خاطر همین گفتم اگه این طور باشه که خودشون گفتند، یافت نمیشه.
نگار خانوم دستتون درد نکنه
امروز تست میکنمش حتما
خیلی زحمت کشیدین
علاقه مندی ها (Bookmarks)