-
تغییرات وتنظیمات محتویات پایین سایت
سلام به همه-سال نو هم بر همه مبارک باشد.
در نسخه 2.5.9 قالب امیرکبیر من می خواهم متن پایین صفحه یعنی کپی رایت و چند خط و کلمه ای که اون قسمت هستند را ویرایش کنم خواهشا من مبتدی هستم خیلی سطح پایین توضیح دهید.
JoomlaRoot\templates\yougrids\yjsgcore\yjsg_links. php چه جوری باید به این آدرس برم.جایی باید تایپ کنم یا از مدیریت برم نمیدونم گیج شدم واقعا.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-15-2013 11:00 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزيز لينك قالب رو قرار بدين تا بهتر راهنمايي بكنم و كد كپي رايتو براتون بدم تا حذف كنين. اين آدرسي كه گذاشتين كار نميكنه
ولي در كل بايد در فايل css قالبت دنبال كد كپي رايت بگردي و حذفش كني و يا تغيرش بدي. موفق باشي.
-
کاربر مقابل از mortaza_max عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
درود دوست گرامی شرمنده اگه اینو می گم اما فایلcss چه ربتی به کپی رایت قالب داره آخه شما هم دوست گرامی به مسیر زیر در روت هاست خود برید و هر تغییری که دوست داشتید بدید public_html/templates/yougrids/yjsgcore/yjsg_footer.php برای حذف کپی رایت
-
-
دوست عزیز ببین firebug نصب کن روی firfoxبعد که نصب کردین یه ابزار داره عین نشانگر موسه ،این رو انتخای کن مثل نشانه گر موس برو مثلا جایی که نوشته کپی رایت ،بعد زیرش دقیقا فایل phpکه توش این متن کپی رایت هستو بهت نشون میده،بعو برو توی ریشه سایت جایی که وی سایت نصبه مثلا اگر localeروی داریو c:\www\joomla\myweb بعد فایله phpتونو با notpad++باز کن اون جاهایی که میخوای عوض کن.
-
کاربر مقابل از negargh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
تو لوکال کار می کنید یا هاست دوست عزیز ؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)