-
علت دیر لود شدن سایتم
سلام دوستان خسته نباشید
می خواستم بدونم علت دیر لود شدن سایتم چی میتونه باشه؟ در حالی که حجم سایتم حدودا 490 کیلو ولی سرعت بارگزاری سایت حدودا 28 ثانیه است.
آیا مشکل از قالب و افزونه هاست که استفاده کردم یا مشکل از هاست و سرویس دهنده است؟
در ضمن من چند تا قالب رو امتحان کردم متاسفانه تو همشون این مشکل را داشتم، مودنم چیکار کنم، هاستم رو از شرکت میهن وب هاست تهیه کردم که به گفته خودشون رتبه پنجم رو تو ایران در بین ارائه دهنده های هاست داره. موندم از چیه؟
خود شرکت هم میگه "میانگین سررعت لود سایت شما در سرویس دهنده های مختلف اینترنتی 0.11 sec است که زمان واقعا مناسبی است "
حالا موندم مشکل چیه؟؟
اگه به عکسی که پیوست کردم و از این [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]'گرفتم نگاه کنید مشخصه که یک وقفه حدودا 23 ثانیه ای طول میکشه تا سرور بخواد پاسخ بده. درسته؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما نظرتون چیه؟
آدرس سایت:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط nohzw : 04-16-2013 در ساعت 12:55 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-16-2013 12:51 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
nohzw
سلام دوستان خسته نباشید
می خواستم بدونم علت دیر لود شدن سایتم چی میتونه باشه؟ در حالی که حجم سایتم حدودا 490 کیلو ولی سرعت بارگزاری سایت حدودا 28 ثانیه است.
آیا مشکل از قالب و افزونه هاست که استفاده کردم یا مشکل از هاست و سرویس دهنده است؟
در ضمن من چند تا قالب رو امتحان کردم متاسفانه تو همشون این مشکل را داشتم، مودنم چیکار کنم، هاستم رو از شرکت میهن وب هاست تهیه کردم که به گفته خودشون رتبه پنجم رو تو ایران در بین ارائه دهنده های هاست داره. موندم از چیه؟
خود شرکت هم میگه "میانگین سررعت لود سایت شما در سرویس دهنده های مختلف اینترنتی 0.11 sec است که زمان واقعا مناسبی است "
حالا موندم مشکل چیه؟؟
اگه به عکسی که پیوست کردم و از این
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]'گرفتم نگاه کنید مشخصه که یک وقفه حدودا 23 ثانیه ای طول میکشه تا سرور بخواد پاسخ بده. درسته؟
شما نظرتون چیه؟
آدرس سایت:
اولین و بهترین راه حل برای بررسی سرعت لود در اسکریپت فعال سازی دیباگ در تنظیمات اصلی جوملا و بررسی تخصصی موارد ذکر شده است.
-
کاربر مقابل از novinfard عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
دوست عزیز این اسکریپت فعال سازی دیباگ کجاست؟
و بررسی تخصصی موارد ذکر شده رو از کجا باید پیدا کنم؟ یه لینک ازش میدید؟
میشه بیشتر راهنمایی بفرمایید؟
با تشکر
-
-
سلام،
اسکریپت نیست، بخشی از جوملا است که برای دیباگ به کار می رود.
همان طور که نوشتم:
تنظیمات کلی جوملا -> برگه ی سیستم -> بخش تنظیمات دیباگ(عیب یابی) -> دیباگ(عیب یابی) سیستم
سپس در پایین صفحات سایت خود، اطلاعات دیباگ را خواهید یافت (کادر های تب دار سیاه رنگ)
برای تفسیر اطلاعات دیباگ، مستندات آموزشی ندیدم.
-
کاربر مقابل از novinfard عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
تشکر از شما
ولی من که از اون کدها و نوشته ها سردر نیاوردم
-
-
درود دوست گرامی علت های زیادی ممکن هست داشته باشه اول از همه به نظر من شما با استفاده از سایت :[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دلایل رو ببینید این سایت از سرعت هاست تا اندازه فایل ها وتصاویر رو برای شما اندازه گیری می کنه
---
مثلا من سایت شما رو اسکن کردم و فهمیدم که شما باید تصاویر سایت خودتونو با استفاده از نرم افزار های کاهش حجم comperes کنید . و فایل های css و js خود رو هم comperes کنید مثلا سرعت سرور شما عالی است .و نیازی به تغیر سرور ندارید
ویرایش توسط mersad : 04-16-2013 در ساعت 09:33 PM
-
-
من موارد دیباگ در سطح اسکریپت (سرور) بهتون گفتم، مواردی که دوستمون گفتند در سطح کاربر(client) هست، این موارد رو هم حتما چک کنید
-
-
پیش نهاد من استفاده از gzip در قسمت تنزیمات کلی سایت است .
و این که از پلاگین هایی که این کار رو انجام می دهند استفاده کنید مثال [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
از عوامل مهم و تاثیر گذار در سرعت لود سایت :: سرور و هاستینگ - نوع و سبک طراحی قالب - حجم تصاویر و بسیاری از مسائل دیگر بستگی داشته باشد
همچنین با استفاده از سایت های [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] سایتتان را آنالیز و بررسی نمایید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)