با سلام
ماژولی میخواستم که بازدید کننده بتونه به طور مستقیم از داخل سایت (بدون واسطه ایمیل )با مدیر ارتباط برقرار کنه و برای تمام بازدید کننده ها قابل نمایش باشه.مثل بخش مشاوره سایت تبیان tebyan.net

با سلام
ماژولی میخواستم که بازدید کننده بتونه به طور مستقیم از داخل سایت (بدون واسطه ایمیل )با مدیر ارتباط برقرار کنه و برای تمام بازدید کننده ها قابل نمایش باشه.مثل بخش مشاوره سایت تبیان tebyan.net
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام دوست عزيز
اگه منظورتون قسمت مشاوره سايت مذكور بود كه بايد عرض كنم كه اونم ايميلو خواسته براي پرسش و پاسخ!!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اما باوجو اين مورد زير رو يه بررسي بفرمائيد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد
ممنون ولی منظور من اینه که تو یه قسمت جداگانه این بخش باشه . اگه میشه بخش ارسال مشاوره سایت راسخون هم یه نگاه بندازید
سلامنوشته اصلی توسط sina007 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزيز فكر ميكنم يه جورائي البته نه 100 درصد با سيستم هاي تيكتينگ (مثل Rstiket) هم بتونيد يه همچين بخشي رو راه اندازي نمائيد.
موفق باشيد
سلام من میخوام لوگوی سایتمکه لوگوی جوملا است و عوض کنم اما نمی تونم ،محبت میکنید کمکم کنید از مباحث بالا چیزی عایدم نشد م من از جوملا فارسی 2.5.9 , yougrids استفاده میکنم
[IMG]jomola.jpg2.bmp[/IMG]
نوشته اصلی توسط amin2 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سوالتون رو در تاپیک مجزا و با جزئیات بیشتر ارائه کنید تا دوستان به راحتی موضوع رو بیابند و در صورت اطلاع بهتون کمک کنند.
پیروز باشید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نوشته اصلی توسط novinfard [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میتونید از افزونه ی easy discuss که افزونه ی تخصصی در زمینه ی پرسش و پاسخ هست استفاده نمایید
علاقه مندی ها (Bookmarks)