-
مشکل در نحوه نصب جوملا
من از کار بران جدید این نرم افزار هستم
تخصص اصلی بنده فیلم سازی و طراحی جلوه های ویژه بصذی هست
من چون دفتری نداشتم که مشتری رو به ائنجا ببرم و نمونه کار هام رو نشون بدم و چون میخاستم علاوه بر این که کارهام رودر محل زندگیم نشون بدم سایر استان ها هم بتونن ببینن
علاوه بر اون داشتن یک سای هم کلاس کار هست تو اینترنت سرچ زدم و تبلیغات جوملا رو دیدم که نوشته بود راه اندازی آسان سایت و بدون نساز
بره برنامه نویسی سایت ساز حرفه ای
از این برنامه خوشم اومد از اونجایی که من تجربه در راه اندازی سایت در پهنه اینترنت نبود اومدم دنبال سایتهایی که فضای رایگان میدن و سایتی رو انتخاب کردم
این سایت خودش اتواینستالر داره ئ میتونه پایگاه داده و جوملا رئ اتئماتیک نصب کنه اما مشکل اینجاست چون من با این نرم افزار اشنا نیستم
نسخه فارسی رو نداشت گشتم و جوملا فارسی رو پیدا کردم
حالا توی آموزشها که میخونم باید برم تو مای اسکرول پایگاه داده بسازم بعد برم توی فایل منیجر فایل زیپ اون رو د آپلود کنم اما هر چیاین فایل زیپ رو آپلود
میکنم و save رو میزنم save نمیشه
پایگاه داده ای که میسازم هم هیچ ستون و رکوردی نداره ولی توی آموزشها من به همون روش های گفته شده عمل میکنم ولی نمیشه
تازه cpanel زو هم توضیح داده چط.ری توش پایگاه داده بسازیم رنگ و آبش با cpanel اسن سایت ها فرق میکنه ولی م توی دو تا سایت رایگان هم رفتم اما پنلهاشون یکی بود اما با پنل اموزشی فرق داشت نمی دون چی کتر کنم منآدرس اون سایت رو که هاست راگان داده و من از ش استفاده کردم و به دلایل مشکلاتی که گفتم موفق نشدم رو میدم شما هم برسی کیند ممنون میشم و نتیجش رو به من بگید اینهم توضیحی رو که دادم خلاصه 4 روز تلاش بی فایدم بوده
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-16-2013 09:33 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
دوست عزیز ، ابتداء بنده به نیابت ورودتونو به انجمن جوملا فارسی خیر مقدم عرض کرده
و در ادامه:
اولا": در همین ابتدای بنده پیشنهاد میکنم از هاست های رایگان استفاده نفرمائید! چون تجربه نشون داده این قبیل هاست ها داری مشکلاتی بوده و هست!
ثانیا": کتاب [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]رو کامل و با دقت مطالعه بفرمائید و چنانچه به مشکل خوردید در انجمن مطرح بفرمائید.
موفق باشید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)