سلام
از جوملا برای یک ژورنال دارم استفاده میکنم
*برای عضویت در ژورنال های خارجی نیاز هست فرم پیوست شده رو تکمیل و ارسال کنیم!
لطفا عکس رو ببین و بگین جوملا کدومش رو میتونه پشتیبانی کنه؟؟
مرسی

سلام
از جوملا برای یک ژورنال دارم استفاده میکنم
*برای عضویت در ژورنال های خارجی نیاز هست فرم پیوست شده رو تکمیل و ارسال کنیم!
لطفا عکس رو ببین و بگین جوملا کدومش رو میتونه پشتیبانی کنه؟؟
مرسی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام و وقت بخیر دوست عزیز
به نظرم اگر قبلش زحمت می کشیدی و این فرم رو ترجمه و خلاصه می کردید زودتر به نتیجه می رسیدید
موفق باشید و پایدار
دوست گرامی شما می تونید یه فیلد خاص رو به صفحه ثبت نام جوملا اضافه کنید تا فرم رو پر کنن و پیوست کنن
نمیخوام فرم ایجاد کنم!!
* سایتم قراره پذیرش بگیره در یکی از سایتهای خارجی، حالا اون سایت این دستورالعمل رو داده و گفته پر کنم و ارسال کنم تا مطالب سایت من رو در سایت خودشون منتشر کنه!
حالا با توجه به اینکه از جوملا استفاده میکنم، کدوم رو باید انتخاب کنم، CONTENT FORMAT یا فرمت مطالب رو چی باید انتخاب کنم:
کد:Technical issues related to content licensing the LICENSOR will make available deliver the content to the LICENSEE as per the specifications laid down in this Annexure. CONTENT FORMAT: (Tick your choice by x mark) 1. TOC including links to the abstracts and full text on LICENSEES journal site: Format XML___; CSV___; SGML___; Crawl journal website to extract the content___; (others, pl. specify)___ 2. Abstracts: Format XML___; ASCII___; SGML___; Crawl journal website to extract the content___; (others, pl. specify)___ DATA TRANSFER: 1. LICENSOR will make available the content via [ftp___] from the server set up by the LICENSOR. It is the responsibility of the LICENSEE to download the content. Server URL: 2. LICENSOR will deliver the content by [e-mail] as an attachment.
درود شرمنده من نمیدونم یعنی تاحالاچنین کاری انجام ندادم بنظر من اگه اون سایت فروم داره همون جا مطرح کنید تا کمکتون کنن
علاقه مندی ها (Bookmarks)