-
یه سوال در باره ساخت دمو
درود بر تمام دوستان و ایرانیان پاک دامن : آقایون یه سوال برام پیش اومده می شه بگید چتور می تونم با جوملا یه سایت پر از دمو قالب بسازم یعنی این چنین افزونه ای میشناسید اگر می شناسید کمک کنید ممنون از همه می خوام مثل این سایت باشه راکت تم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بعد یه سوال دیگه هم داشتم کسی مقاله ای برای طراحی قالب جوملا داره که یاد بده چیجوری توی قسمت تنظیمات قالب یه چیز جدید بزاریم مثلا مثل قالب های خارجی که می شه بک گراند رو تغییر داد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-16-2013 04:34 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
برای نمایش اون مورد هم میتونید از افزونه استفاده کنید ! به نظم k2 یه مورد مشابه داشت !
برای اموزش :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
-
درود ممنون از پاسختون اما همرو بلد بودم و کمکی بهم نکرد
-
-
اگر این موارد رو اگاهی دارید باید برید سراغ framework جوملا و یکی رو انتخاب کنید کار با اون رو بیاموزید
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
درود می شه چند تا از فریم ورک های جوملا رو نام ببرید که خیلی هم قوی هستند
-
-
سلام شما می توانید از فریم ورک gantry که بسیار بسیار قدرتمند هست استفاده کنید
-
-
درود ممنون از پاسختون اما قبلا با این فریم ورک کارکردم فقط یه سوال این تاجایی که من می دونم این فریم ورک برای طراحی قالب است می شه بگید چجوری باهاش یه سایت دمو بسازم ؟ آخه تاجایی که من می دونم این فریم ورک برای طراحی قالب است ؟؟؟؟؟؟
-
-
به نطرم برای دمو از k2 استفاده کنید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)