سلام
نمی دونم چرا سرعت لود شدن سایتم اینقدر پایین همه مواردی که در اینترنت بود خوندم و سعی کردم عملی کنم اما تغییری نکرد میشه راهنمایی کنید
با تشکر

سلام
نمی دونم چرا سرعت لود شدن سایتم اینقدر پایین همه مواردی که در اینترنت بود خوندم و سعی کردم عملی کنم اما تغییری نکرد میشه راهنمایی کنید
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با عرض سلام .
دوست عزیز امکان دارد کامل بفرمائید چه کارهائی انجام داده اید ؟
به سایت زیر مراجعه کنید . سایت خودتان را چک کنید . این سایت دلیل مشکل شما را توضیح خواهد داد :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------نوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست بزرگوار این سایت برای سایت من ارور می دهد
با عرض سلام مجدد .
شما نفرمودید که چه کارهائی انجام دادید ؟
چه اروری می دهد ؟
آدرس سایت ؟
اندازه عکس هارو چک کردم gzip فعال کردمنوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کلا هیچ اطلاعاتی از سایت من نمیده
آدرس سایت:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
احتمالا از طریق فایل htaccess بسته شده است
بررسی نمایید
علاقه مندی ها (Bookmarks)