سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17

موضوع: یه مشکل در نصب مامبو کاملا فارسی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

یه مشکل در نصب مامبو کاملا فارسی

سلام من مامبو رو روی هاستم آپلود کردم ولی وقتی خواستم برم نصبش کنم با این ارور روبرو شدم :

Warning: Unknown: failed to open stream: Permission denied in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed opening '/home/deznava/public_html/new/index.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php&#039 in Unknown on line 0

این هم مسیری تو سایت منه که مامبو کاملا فارسی رو نصب کردم : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

البته اینو عرض کنم که من قبلا نسخه نیمه فارسی مامبو رو دانلود کردم و تو این آدرس نصب کردم که برا نصب هیچ مشکلی نداشتم : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

به نظر شما مشکل از چیه ؟

ممنون

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 2 بار در 2 ارسال

Re: یه مشکل در نصب مامبو کاملا فارسی

سلام
    آیا شما این پچ امنیتی را به مامبو [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نصب کرده اید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    2- آیا شما مامبو فوق حرفه ای را مستقا نصب کرده اید یا آن را روی مامبو 453h نصب شده جایگزین کرده اید؟
    3- اگه می توانید نام کاربری و کلمه عبور هاست را خصوصی بفرستید تا چک کنیم؟ اما اول به سوال 1 حتما جواب بدید
    یا علی/خداحافظ

جناب احمد زاده مامبوی نصب شده در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو از سایت mambo.ir دانلود کرده بودم و این پچی که فرموده بودید رو نصب نکردم. ولی در هر صورت مشکلی تو نصب بوجود نیومد و به راحتی نصب شد. البته به سفارش اقای فیروزمندان پچی رو نصب کردم ولی مطمئنم این پچی که شما معرفی کردین نبود .الان دقیق یادم نیست چه پچی بود.
    در مورد سوال دوم باید عرض کنم که من مامبو فوق حرفه ایی رو مستقیما نصب کردم و آن را روی مامبو 453h نصب نکردم.
    مامبو فوق حرفه ایی را اینجا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نصب کردم.
    مورد سوم هم بوسیله پیغام خصوصی براتون ارسال میکنم.

iransbs
    Guest

دوست عزیز به احتمال زیاد سطح دسترسی فایل های شما 600 می باشد که بیشتر در مواقع ای پیش میاد که شما فایل zip را در سرور باز کنید که توصیه می کنم فایل tar.gz رو باز کنید که این گونه مشکلات پیش نیاد

موفق باشید

جناب سیادتی سطح دسترسی به فایل ها رو مطابق آموزش نصب مامبو روی هاست تنظیم کردم. مطمئنم مشکل از اینجا نیست آخه تا اونجا که من اطلاع دارم اگر سطح دسترسی به فایل ها نادرست باشه ارور 500 میده. در ضمن من قبلا مامبو ی سایت MAMBO.IR رو اینجا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نصب کردم و با سطح دسترسی به فایلها تو نصب مامبو تقریبا آشنا هستم .

تشکر شده 2 بار در 2 ارسال

سلام
    همان طور که دوست عزیزم بهرام جان گفت مشکل از سطح دسترسی های هست
    من هاست شما را چک کردم سطح دسترسی به تمام فایل ها و پوشه های موجود در پوشه new بر روی 700 بود که مشکل ایجاد می کرد
    من مامبو ای را شما ریخته بودید پاک کردم از نو دوباره مامبو را ریختم و حالا درست هست
    یا علی/خداحافظ

آقای احمد زاده از بذل توجه شما سپاسگزارم. مراحل نصب بخوبی انجام شد الان یه مشکلی که هست اینه که بعد از نصب وقتی میخوای صفحه اول سایت رو ببینی این ارور رو میده :

Fatal error: Unable to read 78067 bytes in /home/deznava/public_html/new/includes/mambo.php on line 0
    وقتی هم که میخوام وارد قسمت مدیریت بشم این ارور رو میگیره :
    Fatal error: Unable to read 78067 bytes in /home/deznava/public_html/new/includes/mambo.php on line 113

بنظر شما مشکل با آپلود دوباره فایل mambo.php حل میشه یا نه ؟

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال

ابتدا فایل mambo.php روی سرور را تغییر نام بدید . سپس از روی کامپیوترتون این فایل رو جایگزین کنید .

یا علی

آقای فیروزمندان من فایل mambo.php رو به چه نامی تغییر بدم و چرا باید دوباره فایل mambo.php رو از روی کامپیوتر دوباره آپلود کنم؟

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال

به نظر میاد فایل mambo.php روی سرور شما مشکل داره . پیشنهاد من این بود که این فایل رو تغییر نام بدید ( تفاوتی نمیکنه به چه نامی ) و فایل mambo.php جدید را از روی کامپیوترتون جایگزین کنید .

یا علی

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)