سلام دوستان
من سایتم خیلی دیر بالا میاد. با وبسایت gtmetrix.com کنترل کردم خیلی ایراد داره یکیش اینه که میگه عکس های expiration نداره. (expiration not specified)
میشه راهنماییم کنید که چگونه باید مشکل رو حل کنم؟؟

سلام دوستان
من سایتم خیلی دیر بالا میاد. با وبسایت gtmetrix.com کنترل کردم خیلی ایراد داره یکیش اینه که میگه عکس های expiration نداره. (expiration not specified)
میشه راهنماییم کنید که چگونه باید مشکل رو حل کنم؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
درود دوست گرامی از نرم افزار های کاهش دهنده حجم تصاویر و سایت های کمپرس کننده زبان های برنامه نویسی استفاده کنید . و می تونید از کامپوننت های فشورده کننده فایل های جوملا هم استفاده کنید . راستی در قسمت تنظیمات کلی سایت تیک گذینه gzip رو بزنید .
---
درود دوست گرامی میتونید از این نرم افزار برای کاهش حجم تصاویر استفاده کنید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نرم افزار خیلی خوبی هست
---
درود راستی برای کدهای css و js هم می تونید از
- [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
- [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
- [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] سایت ها استفاده کنید . البته این کار را اول برروی لوکال انجام دهید بعدا روی هاست چون ممکن است قالب شما را برهم بزند .
ویرایش توسط mersad : 04-22-2013 در ساعت 01:41 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)