سلام به همگی
من میخام یه نمونه از عکس بزارم توی سایت و وقتی کاربر روی عکس کلیک میکنه سایز واقعی اونو نشون بده
چطور میشه این کارو کرد ؟

سلام به همگی
من میخام یه نمونه از عکس بزارم توی سایت و وقتی کاربر روی عکس کلیک میکنه سایز واقعی اونو نشون بده
چطور میشه این کارو کرد ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
مئارد زير رو بررسي بفرمائيد:
1-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
2-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد
بايد از كامپوننت گالري عكس استفاده كني. مثل فوكا گالري. تونت زياده اگه سرچ كني
دانلود ونصبش کردم اما نمیدونم چطور باهاش کار کنم اگه راهنماییم کنی ممنون میشمنوشته اصلی توسط elyastel [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
وارد مدیریت پلاگین ها بشید و پلاگین جدید رو فعال کنید
در پناه ایزد
بله نصب و فعالش کردم اما نمیدونم چطور میشه ازش استفاده کرد تو نت هم گشتم اما چیز راهگشایی پیدا نکردمنوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون میشم اگه بگید چطور میشه ازش استفاده کنم
سلام دوست عزيزنوشته اصلی توسط omidan321 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با كسب اجازه از استاد عزيزم جناب mersad
براي اين پلاگين:
بايد عرض كنم اينكار به راحتي هرچه تمامتر صورت ميگيرد!
كافيه پلاگين رو فقط فعال كرده و در شكل شاده اون، در اديتور پس انتخاب تصوير مورد نظر اونو از طريق موس و گرفتن گوشه ها گوچكتر از مقدار واقعيش كنين و بعد سيوش كنيد. سپس در هنگام اجرا اگه روش كليك نمائيد به اندازه واقعيش مياد.
( براي ساير حالت ها بايد در تنظيمات پلاگين اعمالي رو انجام بدين)
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)