-
استفاده از چند دیتابیس در جوملا 2.5
سلام
من از جایی هاست گرفتم که حداکثر حجم هر دیتابیس رو 500مگ تعیین کرده ولی امکان داشتن 5 دیتابیس رو کنار هم میده.
دیتابیس من الن حدود 400مگش پر شده.
الن من 2 راه دارم
یا باید هاست رو عوض کنم (که قصد این کارو ندارم چون هزینه ها زیاد میشه)
یا از امکان داشتن چند دیتابیس استفاده کنم
میشه لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-25-2013 02:48 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
درود دوست گرامی مطلب شما کمی گنگ بود اما چیزی که من فهمیدم می تونم در جواب بگم که نمیشه از چند دیتابیس در جوملا به شکل عادی استفاده کرد !
-
-

نوشته اصلی توسط
deragonpc
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درود دوست گرامی مطلب شما کمی گنگ بود اما چیزی که من فهمیدم می تونم در جواب بگم که نمیشه از چند دیتابیس در جوملا به شکل عادی استفاده کرد !
شکل عادی یعنی چی؟ شکل غیرعادی چیه؟
هاستی که ازش استفاده میکنم محدودیت گذاشته برای دیتابیس که حداکثر 500مگ میتونه باشه.
دیتابیس من الن 400مگ شده یعنی 100مگ دیگه، هاست دیگه اجازه افزایش حجم بهش نمیده ولی همین هاست از امکان داشتن چند دیتابیس پشتیبانی میکنه.
من یا باید یه هاست جدید بگیرم که حجم دیتابیسش بیشتر باشه یا باید توی همین هاست از چند دیتابیس استفاده کنم. که میخوام از همین امکان استفاده کنم اگه بشه و چندتا دیتابیس تعریف کنم براش.
امیدوارم بهتر توضیح داده باشم.
-
-
درسته متوجه هستم این که میگم حالت عادی یعنی همینی که العان هست در هالت غیر هادی شخس خودش می ره و کد نویسی جوملا رو تغییر میده که کار هرکسی هم نیست .!
-
-
درود دوست گرامی نظر من اینه که هاست خودتونو ارتقا بدید
و راه حل دوم که همون دست کاری کد هست هم فقط یه تعوری هست یعنی می شه اما کار حضرت فیل هست
-
-
کسی نیس که بتونه تو انجام دادن کار حضرت فیل به من کمک کنه؟
حجم دیتابیس من هر روز داره زیاد میشه.
اگه نتونم از این امکان استفاده کنم باید هزینه خیلی زیادی براش بپردازم که از عهده من خارجه.
کمک لطفا
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)