-
یاری در طراحی فرم ساز
من با فرم ساز rsform برای سایتم یه ثبت سفارش گذاشتم که توی قسمت admin email مث تصویر زیر ایمیل رو وارد کردم اما وقتی ثبت سفارش رو پر میکنم مینویسه "تابع ایمیل را نمی توان فراخوانی کرد" اساتید راهنماییم می کنن ببینن کجای کارم اشتباهه user email رو هم پر کردم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-28-2013 07:21 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
اين افزونه رايگان بدون انجام تنظيمات خاصي فرم مورد نظر شما را ايجاد ميكند : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-

نوشته اصلی توسط
omidan321
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من با فرم ساز rsform برای سایتم یه ثبت سفارش گذاشتم که توی قسمت admin email مث تصویر زیر ایمیل رو وارد کردم اما وقتی ثبت سفارش رو پر میکنم مینویسه "تابع ایمیل را نمی توان فراخوانی کرد" اساتید راهنماییم می کنن ببینن کجای کارم اشتباهه user email رو هم پر کردم

سلام دوست عزيز
با كسب اجازه از دوست و استاد عزيزم جناب shmata
طبق اسكرين شاتي كه قرار دادين ، آيا قسمت From رو خالي گذاشتين!؟
موفق باشيد
-
-
با تشکر از دوستان
چک کنید تنظیمات smtp درست باشه
-
-
من همه قسمت ها رو پر کردم منتها بازم این پیغام رو میده هم قسمت user aemail و هم قسمت admin mail هر جفتشو پر کردم اما بازم ارور میده که " تابع ایمیل فراخوانی نشده "
-
-
این مشکل من هنوز حل نشده کسی نمیدونه چطور باید رفعش کنم ؟
-
-
این مشکل من هنوز حل نشده کسی نمیدونه چطور باید رفعش کنم ؟
-
-
وارد پنل مدیریت شوید در قسمت تنظیمات کلی (در تب دوم یا سوم این منو)تابع ایمیل را بروی SMTP قرار بدید
موفق باشید
ضمنا برای پرکدن سفارش محصولات PwebContact رو هم ی نگاهی بندازید خیلی جالبه و بدون نیاز به فرم ساخت هست
-
-

این تصویری هست که میاد توی کامنت اولم اون عکس های منوی پرکردن ایمیلم
هست که گذاشتمش
-
-
عرض کردم : وارد پنل مدیریت شوید در قسمت تنظیمات کلی (در تب دوم یا سوم این منو)تابع ایمیل را بروی smtp قرار بدید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)