-
سوال در خصوص بهترین کامپوننت فروشگاه ساز
با سلام خدمت دوستان
من میخوام از بین کامپوننتهایی که برای ساخت فروشگاه وجود داره بهترین رو انتخاب کنم
لطفا نظرات و تجربیات خودتان را در خصوص سوالات زیر اعلام فرمایید تا بتوانم بهترین تصمیم را بگیرم:
لطفا در پاسخ به سوالات زیر این موضوع را هم در نظر بگیرد که کامپوننت قرار است بر روی نسخه 2.5 و یا 3.0 جوملا نصب شود.
1- کدام کامپوننت فروشگاه ساز سرعت بالاتری دارد و سرعت لود شدن صفحات آن بالاتر هست؟
2- کدام کامپوننت دارای ماژولهای فارسی شده بیشتری هست که 2 روزه دیگه تصمیم گرفتیم روش ماژول نصب کن اسیر نشیم؟
3- کدام کامپوننت بهتر از همه فارسی شده و فارسی شده اش دارای باگ نیست؟
4- کدام کامپوننت از نظر امکانات، کاملتر و پیشرفته تر هست؟
5- کدام کامپوننت از نظر سئو قویتر هست؟
6- کدام کامپوننت دارای پشتیبانی فنی در ایران هست که یه وقت جایی گیر کردیم بتوانند مشکل را بر طرف کنند؟ ( با هزینه هم باشد مشکلی ندارد)
با تشکر فراوان از دوستان
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-24-2013 05:25 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با عرض سلام .
دوست عزیز ، دو کامپوننت حرفه ای بنام های Virtumart & JoomShopping وجود دارد .
هر دو بسیار حرفه ای ٰ، فارسی شده و متصل به درگاه های پرداخت شده اند .
چون هر دو کامپوننت بسیار قوی میباشند اکثر مواقع انتخاب از بین انها کار را دشوار میکند پس انتخاب را میگذارم به عهده شما .
شما هر دو را نصب کنید و با هر دو کار کنید ببینید کدام با کار شما سازگاری بهتری دارد . در نت جستجو کنید فارسی شده اش موجود است .
موفق باشید .
-
-
سلام
ممنون دوست عزیز
راستش خودم هم دقیقا بین همین 2 تا موندم کدوم رو انتخاب کنم.
میشه لطفا به سوالاتم جواب بدید تا مطمئن تر بتونم انتخاب کنم.
با تشکر
-
-
با عرض سلام مجدد .
دوست عزیز بنده که عرض کردم این دو کامپوننت انتخاب را مشکل کرده است .
شما هر دو تا را بر روی لوکال نصب کنید و با هر دو کار کنید . ببینید کدام راحتر است . کدام حرفه ای تر و با کار شما سازگار تر است . هر شخصی معیار های خاصی برای کارش دارد .
موفق باشید .
-
-
سلامببخشید آیا این 2 ماژول امکان آپگرید به ورژنهای بالاتر در صورت ریلیز شدن ورژن جدیدتر را دارند؟برای جومشاپینگ طبق تحقیقی که انجام دادم ظاهرا ماژول خیلی کمتر از ویرچومارت نوشته شده. حالا اگر ما به یک ماژولی برای جومشاپینگ نیاز داشتیم و وجود نداشت آیا در ایران کسانیکه هستند که برامون بنویسند یا در ایران فقط ماژولهای خارجی رو میتوانند فارسی کنند؟با تشکر
-
-
با سلام .
طبیعتا هنگامی که نسخه جدید افزونه ای ارائه شود با استفاده از قسمت بروز رسانی سایت می توانید بروز رسانی انجام دهید .
بله ماژول هم در این نوشته میشود .
می توانید به سایت جوملا فارسی یا امضا بنده نیز مراجعه کنید .
موفق باشید .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)