من هاستي گرفتم كه safe mode آن on است وبا مدير هاست تماس گرفتم گفتند offنميشه ممكنه چه مشكلاتي برام بوجود مياد ميتونم به اين صورت از مامبو استفاده كنم ؟من بعد از گرفتن هاست با مامبو آشنا شدم و اطلاعي راجع به آن نداشتم

من هاستي گرفتم كه safe mode آن on است وبا مدير هاست تماس گرفتم گفتند offنميشه ممكنه چه مشكلاتي برام بوجود مياد ميتونم به اين صورت از مامبو استفاده كنم ؟من بعد از گرفتن هاست با مامبو آشنا شدم و اطلاعي راجع به آن نداشتم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
اگر off نباشه شما نمی تونید هیچ کامپوننت یا هر چیز دیگری را بر روی مامبو نصب کنید!!
من ميتونم نصب كنم مشكلي هم ندارم
[quote author=jalal95 link=topic=5189.msg31646#msg31646 date=1173684466]
من ميتونم نصب كنم مشكلي هم ندارم
[/quote]
پس احتمالا به مشکلی بر نمی خورید ، از مامبو خود لذت ببرید
احتمال داره با برنامه های خاصی به مشکا ببخورم فکر کنم با برنامه دانلود و آپلود فایل مشکل دارم
توجه کنید که SAFE MODE برای هر دامین قابل تغییر هست.
من هاستو از پارسينيك گرفتم اونا ميگن به خاطر مسائل امنيتي نميتونند offكنند >واقعا كه مسخره است
كامپوننت remository341را نصب كردمولي موقعي كه در كامپوننتهاروي سرويس دانلود كليك ميكنم با پيغام خطاي internet Explorer cannot open the internet site رو نشون ميده ومسيرزير را نشون ميده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشكل از كجاست با كامپونتهاي ديگه مشكل ندارم ويژن مامبو من Mambo 4.6.1 Stable [ Helix ] 5-Oct-2006 03:00 GMT است
به نظر من سرورت رو عوض کن خودت رو راحت کن
از مامبو سرور هاست بگیر راحت شی
لا اقل خیالت راحته که سازگاره
این تاپیک برای انتخاب هاستینگ مناسب کمکت میکنه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشی
علاقه مندی ها (Bookmarks)