-
پيغام خطا در پاپ آپ هنگام بازشدن صفحه خاص
با سلام و خسته نباشيد.
من يك سايت ايجاد كردم به آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] كه شامل يك فرم ورود روي سرور ديگه هست. وقتي كاربر نام كاربري و رمز عبور خودش رو اشتباه وارد كنه به اين آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ميره و من مي خواهم وقتي اين صفحه خاص بازشد يه پيغام خطا به صورت پاپ آپ بياد.
در كل مي خواهم در اين صفحه خاص هنگام بازشدن يك پاپ آپ بياد. بايد چي كار كنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-04-2013 12:41 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
افزونه های زیر به شما کمک میکنه بسته به نوع کاربردتون ازشون استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یه پلاگین بود فکر کنم به نام pop on load یه سرچی کنید اون خیلی عالی هست
موفق باشید
-
-
اين كه در يك آدرس خاص اين اتفاق بيوفته بيشتر واسه من سواله.!
-
-
موردی نداره شما میتونید ماژول رو تنها در یک منوی خاص فعال کنید
موفق باشید
-
-
با تشكر از پاسخ هاتون. اما اين صفحه اي كه گفتم جز منوهاي من نيست! ببينيد يك آدرس (سرور داراي مشخصات ورود) روي آدرس سايت من redirect شده كه وقتي كاربر اشتباه وارد مي كنه به طور خودكار به آدرس
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ميره. من چطوري ميتونم روي اين صفحه كنترل داشته باشم؟
-
-
سلام
نوع فرمتی که برای فایل php نوشتید چه جوریه اون قسمت که لینک رو بهش داید منظورمه اون قسمت نوع خاصی باید نوشته بشه لطفا فایل php یش رو باز کنید لینک رو جستجو کنید و به دستورش که رسیدید اون قسمت رو اینجا زارید تا ببینیم و مشکل و بگیم.
-
-
متوجه منظور شما نشدم. ميشه پ خ بدم؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)