-
سوال در مورد استفاده از قالب*های رایگان و نال شده
سلام
دوستان اگه از قالب های رایگان و نال شده استفاده کنم آیا در آینده مشکلی پیش میاد؟
البته من با تغییر در کدهای سی اس اس و دیگر کدها ظاهر قالب رو کاملا دگرگون میکنم و همچنین اسم طراح اصلی رو هم از قالب حذف میکنم اما آیا بازم احتمال هست صاحب امتیاز اصلی قالب بو ببره و اقداماتی انجام بده؟
جوری قالب رو تغییر میدم که با قالب اصلی زمین تا آسمان فرق میکنه یعنی بازم لو میره؟
البته احتمالات همیشه هستن اما آمار و تجربه شما چی رو نشون میده؟
ممنون.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-04-2013 11:41 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
اگه قرار باشه بو ببرن،پس برای چی رایگان گذاشتن؟!
-
-
دوست عزیز قالب های رایگان متفاوت از قالب های نال شده هستند
قالب های نال شده رو اگر شرکت سازنده سایت رو ببینده و شما از هاست ها وارز استفاده نکنید به مدیر سرور شکایت میکنه و اون هم وب سایت شما رو بدون هیچ اطلاع رسانی موظف هست حذف کنه از روی سرور اما عملا توی ایران این اتفاق نمیفته و من تاحال مشکلی با قالب های نال شده نداشتم اما برای احتیاط بیشتر از هاست ها وارز استفاده کنید
البته به این نکته توجه داشته باشید که قالب های نال شده امنیت سایت شما رو بشدت کاهش میدهند
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
iwdm.ir
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز قالب های رایگان متفاوت از قالب های نال شده هستند
قالب های نال شده رو اگر شرکت سازنده سایت رو ببینده و شما از هاست ها وارز استفاده نکنید به مدیر سرور شکایت میکنه و اون هم وب سایت شما رو بدون هیچ اطلاع رسانی موظف هست حذف کنه از روی سرور اما عملا توی ایران این اتفاق نمیفته و من تاحال مشکلی با قالب های نال شده نداشتم اما برای احتیاط بیشتر از هاست ها وارز استفاده کنید
البته به این نکته توجه داشته باشید که قالب های نال شده امنیت سایت شما رو بشدت کاهش میدهند
موفق باشید
ممنون دوست عزیز
-
-
دوست عزیز سلام
اگر شما واقعا توانایی در طراحی قالب دارید پیشنهاد ما استفاده ار فریم ورک ها میباشد
در هر صورت از نظر اخلاقی کار شما نمی تواند درست باشد
کافیست فقط خود را جای توسعه دهندگان قرار دهید
یا حق.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)